Aftellen

Ik dacht dat het droog werd, het werd ook wat lichter, dus ik ging op stap met Didi. Maar waren het eerst nog maar wat spikkels, later begon het toch gestaag door te druppelen, ik heb het niet droog gehad tijdens mijn wandelingetje, dus ik was behoorlijk nat door alles wat er via mijn haar naar binnen druppelde. Muts had ik vanaf het begin niet op gehad en als de boel toch eenmaal nat is hoeft dat ook niet meer.

Daarna deden we samen wat boodschappen in Zierikzee. Het aftellen is nu zo langzamerhand begonnen, nog drie nachtjes en het meeste staat nu al gepakt. Dat was elf jaar geleden wel anders.

Eenmaal terug op het dorp genoten we op het terras nog even van de inmiddels doorgebroken zon, heerlijk! Thuis zochten we ook nog even de zon op en zodoende ontdekte ik mijn eigenpaddenstoelenbos.

Update: 

Even voor de duidelijkheid. Joop is de laatste jaren wel vaker in Nepal geweest natuurlijk maar dit jaar gaat hij dezelfde tocht maken als elf jaar geleden.

Ria Zaterdag 11 Oktober 2014 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

negen reacties

sil

leuk om terug te lezen…je was bezig met die blauwe truitjes voor de kids… ik zie ze er zo weer in lopen wat waren (zijn) ze schattig ;)

sil, - 11-10-’14 19:37
Renesmurf

Ja, leuk is dat soms he, teruglezen! En de herfst is soms koud en guur, en het begin is er. brrr.

Renesmurf, (URL) - 11-10-’14 20:39
Sjoerd

Eens kijken met welke souvenirs hij dan deze reis meeneemt…

Sjoerd, (URL) - 12-10-’14 08:49
John

Tja, toen ik 20 jaar geleden op reis ging was ik ook nog niet zo georganiseerd als nu. Nu heb ik alles ruim op tijd klaar. Al is het vaak nog maar voor een w-end.

John, (URL) - 12-10-’14 10:53
tineke

Joop is er nu beter op voorbereid!
Geniet nog van jullie samen zijn voordat hij de grote reis gaat maken.

tineke, - 12-10-’14 11:55
Thérèse

Spannend weer, Ria.

Thérèse, (URL) - 12-10-’14 14:20
Sjeu

Wat leuk om terug te lezen :-)
En tof dat Joop weer zo’n grote reis gaat maken, misschien wel weer even wennen voor jou om het rijk tijdelijk alleen te besturen, maar dat is je tot nu toe alle keren ook goed af gegaan. Nu nog even lekker genieten samen (en je niet gek laten maken door mensen die het niet waard zijn..) Dikke kus!

Sjeu, - 12-10-’14 21:39
hanscke

Het is bijna zo ver. Spannende tijden, zowel voor Joop als voor jou. Ga voorbij aan dat onwillige persoon. Verspil geen energie aan hem Dat is boter aan de galg gesmeerd.

hanscke, (URL) - 12-10-’14 22:26
ria

Ik doe mijn best Hanny, maar soms op sommige zondagen valt het niet mee ;-)

ria, (URL) - 12-10-’14 22:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.