Klimoppen

Wat een heerlijke dag was het vandaag. Ik ben al vroeg begonnen met het planten van de klimop tegen de schutting en daar ben ik tot ver in de middag mee bezig geweest..

Er moest namelijk voor een gat eerst een steen uit de bestrating, op zich al een heel karwei, daarna een laag zand eruit, de tuinaarde erin, klimop erin en dan weer een beetje fatsoenlijk afwerken en dat keer acht.

Ik had een doornloze braam gekocht voor achterin, een roos (New Dawn) en een Clematis (montana Rubens en verder heb ik de stekken al geplant er zaten al kleine wortels aan en ik was nu toch bezig, hedera's, kamperfoelie en de wingerd. Als ze het niet doen plant ik gewoon weer nieuwe.\

Toen ik rond half twee even binnen was had Joop een sms gestuurd, hij was al geland in Kathmandu.

Eind van de middag even naar het dorp voor een paar boodschappen gelopen, het terras zag er nog aanlokkelijk uit en ik ben even gaan zitten voor een wijntje en een kop vissoep, heerlijk!

Morgen weer maar zo'n, dag wat mij betreft, in de tuin is nog genoeg te doen.

Berichtje van Joop net:

Zit nu in NEW Orleans aan een glas rode wijn. Ik was heel laat in het hotel omdat mijn kleine rugzak kwijt was, wel gevonden, maar daardoor in de file. Net met Deepak en zijn vrouw gegeten in Kathmndu Kitchen. Nu moet ik nog steeds inboeken want daar kwam niet van.

Ria Woensdag 15 Oktober 2014 at 6:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

tien reacties

aargh

Ja zulke klussen zijn bewerkelijker dan je zo op het oog zou denken. Maar verder hoef je er ook niks meer aan te doen, dat spul groeit wel. Fijn dat je alweer wat van Joop gehoord hebt.

aargh, (URL) - 15-10-’14 19:06
Joop

Ziet mooi uit. Hier ook mooi weer. Gisteren waren 3 vluchten uitgevallen en daarom vandaag heel druk. En doordat ze mijn kleine rugzak van de band hadden afgehaald en in een hoek hadden gezet was het even zoeken. Daardoor 1,5 uur in de file waar ze normaal een kwartier over doen.

Joop, - 15-10-’14 19:40
Sil

Zo genieten jullie allebei van een wijntje,…maar dan opeen andere pkek :)

Sil, - 15-10-’14 20:24
Sjoerd

Dat is wel een eindje uit de richting… Mooi weer om wat in de tuin te doen. Ik hoorde dat we een mooi weekend gaan krijgen.

Sjoerd, (URL) - 15-10-’14 21:01
Brillie

Je zou rustig aan doen. Dat zie ik nog niet terug.

Brillie, (URL) - 15-10-’14 21:54
ria

Ja maar dit moest nog even :-)

ria, (URL) - 15-10-’14 21:56
Thérèse

Is wel een heel werk, maar wordt vast heel mooi!

Thérèse, (URL) - 15-10-’14 23:45
John

Je hebt zo heel wat werk verzet dus op je eerste dag alleen.

John, (URL) - 16-10-’14 10:21
Jan K. alias Afanja

Heerlijke plant die klimop, binnen de kortste keren ken je de omgeving niet meer terug, zeker als je er acht op een rij hebt. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-10-’14 17:40
Margo

Dat wordt vast heel mooi!

Margo, (URL) - 17-10-’14 13:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.