Pittig

Na een lekker ontbijtje met z'n allen, Mir kwam er ook  gezellig even bij. deden we een rondje rond het dorp met de hondjes voor een paar boodschappen.

Vanmiddag kwamen Marlies en Rasta. Voor Rasta was het de eerste kennismaking met Didi en Storm en Zeeland, best veel in één keer, maar het ging ook best goed! Marlies had lekkers dus die had alles onder controle.

Daarna gingen we even naar het strand. Neutraal terrein zodat ze even konden rennen, Didi en Rasta tenminste. Storm ging even kennismaken met de poes, het is toch allemaal wat met die beestenboel.

En vanavond aten we met z'n allen mossels, nadat de hondjes toch nog even mot hadden gehad, want het is best veel natuurlijk, zo met z'n allen. Buiten gaat nog het best, maar eigenlijk willen ze ook bij de rest zijn. 

Het gaat wel goed hoor, Rasta is een pittige dame en daar moeten Didi en Storm nog even aan wennen, of eigenlijk moet Rasta nog even aan wennen aan het feit dat ze niet zo pittig hoeft te zijn als Didi en Storm in de buurt zijn...

Ria Zondag 19 Oktober 2014 at 8:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Thérèse

Oei, je zult wel moe zijn, Ria? Wat een drukte, maar tegelijk heel gezellig natuurlijk.

Thérèse, (URL) - 19-10-’14 21:36
Sjoerd

Een lekkere beestenbende dus… Och, als je lol hebt kun je wat velen.

Sjoerd, (URL) - 20-10-’14 08:02
Jan K. alias Afanja

Tjonge, wat een drukte, en dan zit er ook nog storm in de lucht … dat kan nog wat worden …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’14 16:02
hanscke

Er is bij jou heel veel mogelijk. Leuk en gezellig. Als ik aan ons bezoek terug denk merk ik dat ik vanzelf een glimlach om mijn mond krijg.

hanscke, (URL) - 20-10-’14 22:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.