En route

Wat een weertje weer. Ik deed nog maar eens wat in de tuin en Joop was druk met de duiven, ze mochten lekker vliegen vandaag en in bad.

Vanmiddag een rondje door de polder de vaarten worden uitgebaggerd en de bomen worden gekortwiekt. Een pachtig rijtje knotwilgen hier in de Schelpweg.

In de Weelweg zijn ze ook rigoureus maar vakkundig te werk gegaan.

Genieten hoor! Wie weet wat we komende winter nog voor onze kiezen krijgen, dan hebben we dit toch maar gehad.

Ik keek ook nog eens even waar de Weelweg nu eigenlijk Schelpweg wordt, maar daar zijn ze bij maps ook nog niet helemaal uit :)

Joop gaf me zijn dagboekje van de tocht. Eens kijken of ik elke dag een stukje kan ontcijferen, want dat valt nog niet mee.

Dag 1:

Nog wat inkopen gedaan door de dagers en op pad. Bleek meevaller te worden. Over de brug niet linksaf de steile klim op, maar rechtdoor naar een nieuwe weg. Eerst een stuk langs de rivier, dan over een brug en daar was een nieuwe weg, naar Dharapani, wel een heel stuk omhoog maar toch minder zwaar.

Om 16.00u waren we in Dharapani en omdat de dragers ver achter lagen besloot ik hier de tent op te slaan. Als we nu nog doorlopen naar Takum zou het donker zijn als we nog de tent moesten opzetten. Morgen zullen we toch wel in Lulang komen.

Ria Maandag 10 November 2014 at 5:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Leuk die stukjes tekst van Joop tussendoor. Ik mag dat wel…

Sjoerd, (URL) - 10-11-’14 22:22
Brillie

En het geluid van de TV? Wat een drama was dat he>

Brillie, (URL) - 10-11-’14 22:49
ria

Ja, haha, dat werkt weer hoor :-)

ria, (URL) - 10-11-’14 22:52
Renesmurf

ja, dubbelop, twee verhalen. Waarbij ik op kan merken dat ze alhier ook flink aan het baggeren zijn, of geweest.

Renesmurf, (URL) - 11-11-’14 00:00
John

Hier zijn ze ook bezig met baggeren en knotten en zo. Ja, stel je voor dat de winter vreselijk koud en lang wordt. Hebben we dit binnen :)
Zo’n dagboekje bijhouden is een must op reis.

John, (URL) - 11-11-’14 10:01
Jan K. alias Afanja

Deze herfst is tot nu toe een feestje. We hebben hier nog maar ongeveer een derde gehad van de regen die er normaal gesproken in de herfst valt. En ook vandaag schijnt de zon weer volop.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-11-’14 12:53
hanscke

Het was hier vandaag ook weer prachtig en ondanks het behangen ben ik vanmorgen wel gaan tennissen. En we hebben de honden uitgelaten. Dus toch lekker buiten geweest.

hanscke, (URL) - 11-11-’14 17:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.