Proest

Joop ging gezellig samen met de goeroe naar de duivenbeurs in Houten en ik snotterde al kleurende vrolijk verder.. Wel een rondje gedaan wat dat is er goed voor een beetje frisse lucht.

Erg veel poezen gezien vandaag, jammer dat ik ze niet allemaal op de foto heb gezet, daar dacht ik bij de laatste pas aan. Er kwam er zelfs nog eentje met Joop mee terug. Xantippe kon niet wennen in Nijkerk, of tenminste Storm kon niet aan Xantippe wennen en het konijn had er ook moeite ee geloof ik, afijn de rust is daar weer weergekeerd en Tip woont weer in Scharendijke.

Verder heb ik mijn kerstboom al binnen hoor. Ik was even bij het tuincentrum en daar stonden mooie kleintjes gewoon bij de buitenbomen met kluit dus, want veel kerstbomen waren er op kunstbomen na nog niet te zien. Lampjes wacht ik nog maar even mee.

Ria Zaterdag 22 November 2014 at 5:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Renesmurf

Ja, het is geen pluimvee natuurlijk. Het is toch allemaal wat he. En de lampjes mogen wat mij betreft inderdaad nog wel eventjes wachten.

Renesmurf, (URL) - 22-11-’14 19:17
Jan K. alias Afanja

Duivenbeurs …?
Ik dacht dat er voor duiven ook een vervoersverbod van kracht was …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-11-’14 20:30
Sjoerd

Geen duif gezien vandaag, wel een aantal katers en poezen…

Sjoerd, (URL) - 22-11-’14 20:55
John

Ah, je bent verkouden. Dat heb ik gelukkig alweer achter de rug. Frisse lucht is er idd niet verkeerd voor.
Hier staat de kerstboom nog op zolder :)

John, (URL) - 23-11-’14 10:47
aargh

Ik dacht even: wat kunnen sommige katten toch streng kijken. Maar jij hebt natuurlijk Didi bij je. Ja dan moet je als kat streng kijken, je weet toch maar nooit.
Mijn hele doos kerstversiering heb ik verleden week naar de kringloop gebracht, die staat al jaren ongebruikt in een hoekje.

aargh, (URL) - 23-11-’14 15:34
Thérèse

Ja, als kat moet je wel uitkijken. En ze weten niet hoe lief Didi is natuurlijk.

Thérèse, (URL) - 24-11-’14 20:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.