Shoppen

Ik was die rare sombere gouden ijst allangka zat, dus ik ging vanmiddag maar eens even naar Mien, want Mien heeft ook verf. En eenmaal thuis begon ik gelijk, in plaats van eerst eens op het gemak wat filmpjes te bekijken en me te verdiepen in hetgeen ik ging doen. Stom natuurlijk, maar zo gaat dat meestal, ook met gebruiksaanwijzingen.

Nu is de lijst dus mooi grijzig wit, maar de versiersels zijn bijna niet meer te zien, dus ik moet toch nog eens aan de gang, ik dacht aan een tweede laag, maar ik denk nu dat ik eerst moet schuren en dan misschien met een donkerder kleur eroverheen. Ik zal het Mien eens vragen die weet dat vast.

Ik vind het nu al een hele verbetering, maar ik denk dat het nog veel mooier kan. Wordt vervolgd.

Voordat ik naar Mien ging was ik al bij Life and Garden om even rond te kijken en een paar kaarsen te kopen, Didi mocht vandaag overal gezellig mee naar binnen en bij Life and Garden hebben ze ook koekjes bij de kassa. Feest!

Daarna gingen we naar de kapper, die heeft dan wel geen koekjes maar die vinden we gewoon heel lief. Wat haar betreft ben ik dus ook klaar voor de komende feestdagen.

Van de lampjes is verder niets gekomen maar dat was te voorzien, ik had het al gezegd en dan komt er meestal niets van en bovendien vonden we het veel te koud. Ook nog een rondje door de Xenos gedaan, maar daar konden we verder niets vinden. Jammer dat er geen honden meer in de Hema mogen anders hadden we daar ook nog even een rondje gedaan, als we samen zijn zet ik haar niet buiten op de stoep. Vorige week deed ik het wel even omdat ik een shirtje wilde kopen, maar ik vind het niets. Ik had al geprobeerd haar mee naar binnen te nemen, onder het mom van 'ik weet nergens van', maar werd al snel teruggestuurd.

Ria Woensdag 03 December 2014 at 6:37 pm | | Standaard

elf reacties

marlies

vervreemdend hoor zo’n spiegelbeeldfoto. eerst dacht ik alleen: ha, de koffiemachine is verplaatst maar toen alles andersom stond wist ik het even niet meer. goeie zet die lijst pimpen vind ik.

marlies, - 03-12-’14 19:59
Thérèse

Ja, dat doe ik ook altijd: beginnen zonder gebruiksaanwijzingen te lezen. Maar het zier er nu toch al mooi uit.
Het was ook een beetje feest voor Didi, lees ik. Nog steeds koud, hè Ria? Dat dan wel.

Thérèse, (URL) - 03-12-’14 20:09
joke

Creatief met Annie…Je kan nog alle kanten uit!

joke, - 03-12-’14 20:18
Sjoerd

Zou je niet meteen de rest ook mee schilderen, of krijgt Joop dan een beroerte…

Sjoerd, (URL) - 03-12-’14 20:33
ria

Verschrikkelijk, ik moet er niet aan denken zo’n wit huis.

ria, (URL) - 03-12-’14 21:40
aargh

Hoeft niet wit hoor, Indisch rood, korenbloemblauw of stemmig leigrijs kan ook :P

aargh, (URL) - 03-12-’14 23:09
Ina

Ziet er nu al heel gezellig uit !!

Ina, - 04-12-’14 08:59
John

Leuk eethoekje hebben jullie zo. Die spiegel is toch prima nu?

John, (URL) - 04-12-’14 10:00
Jan K. alias Afanja

Dat experimenteel schilderwerk houdt je in elk geval van de straat, en dat komt goed uit, want daar heb je met dit kille en grijze weer toch niets te zoeken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-12-’14 11:53
tineke

Zo zie je maar wat een likje verf kan doen.
Het ziet er gezellig en warm uit!

tineke, - 04-12-’14 12:04
Renesmurf

ja, de winter is duidelijk in aantocht, de herfst neemt gure vormen aan.

Renesmurf, (URL) - 04-12-’14 23:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.