Spanning

Hier heb ik al heel wat uurtjes doorgebracht. Eerst op weg naar implantaten, boven en onder, nu ongeveer twintig jaar geleden. Daarna nieuwe gebitten en controles en vandaag dus weer want er was een scheurtje in mijn gepantserde gebit gesprongen, zomaar spontaan. De spanning was blijkbaar te hoog opgelopen.

Eigenlijk net iets te vroeg om stappen te ondernemen, want het is nog net geen vijf jaar oud en dan krijg ik problemen met de verzekeirng. Gelukkig kon het wel gelijk gerepareerd worden. Ik had Didi meegenomen en we wandelden een rondje Souburg en omstreken in de tussentijd. Wat was het koud hè!

Lekker op tijd weg vanmiddag want ik neem altijd de oude route naar Vlissingen via Koudekerke, heerlijk, op veel stukken mag je niet harder dan 50, sommige zelfs 30 al vind ik die 'snelheid' nergens op slaan.

Bij het uitrijden van het parkeerterrein van het ziekenhuis werd mijn kaartje opgevreten en de slagboom ging niet naar boven, bij de mevrouw voor me ook al, maar ik dacht kom, ik probeer het nog een keer, maar nee dus. Ik reed een rondje en zag hoe iemand weer wel de slagboom doorkwam. Er stond een kklein autootje klaar om het ook weer te proberen, de doorgang daar is vrij breed, dus ik waagde de sprong en slipte samen met mijn voorganger door de boom, poeh! Ik zag het allemaal al voor me, gedoe, gepraat en je bent zo een half uur verder, daar had ik geen zin in.

Ria Woensdag 21 Januari 2015 at 6:16 pm | | Standaard

negen reacties

Margo

Was je niet bang dat je een klap van de slagboom zou krijgen?

Margo, (URL) - 21-01-’15 19:11
ria

Nee, mijn voorganger ging links en ik rechts, bijna gelijktijdig gingen we erdoor, net zo lang als eentje die ruimschoots langer is ;-)

ria, (URL) - 21-01-’15 19:15
Thérèse

O wat vreselijk vervelend zo iets. En akelig ook. Ik bedoel met je tanden dan, hè! Gelukkig nog wat gewandeld met Didi. Ja, ik vond het ook aardig koud.

Thérèse, (URL) - 21-01-’15 21:20
joke

Dat heb je weer mooi voor elkaar…qua tanden maar ook met die slagboom….;)))))

joke, - 21-01-’15 21:24
Sjoerd

Ja zeg, zomaar met z’n tweeën door de slagboom, maar goed, je had tenslotte betaald en zonder happertjes is het ook maar met een rietje eten…

Sjoerd, (URL) - 21-01-’15 21:34
ria

Binnen een paar uur hoef je niet te betalen hoor, maar je moet dan wel even je kaartje in de automaat doen, die dan zegt dat je eruit kunt rijden en daarna moet het kaartje bij de slagboom in de dinges, die hem dus opvrat…

ria, (URL) - 21-01-’15 21:39
John

Ik rijd daar ook graag. Hoewel nu met die nieuwe snelheden ik er niet meer zo graag kom.

John, (URL) - 22-01-’15 11:41
Dhyan

Wat een leuke stoeltjes. Zaten ze ook een beetje lekker?

Dhyan, - 22-01-’15 15:55
ria

Ja ze zitten goed, ik vind ze ook leuk, vrolijk.

ria, (URL) - 22-01-’15 17:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.