Ontworteld

Mir en ik waren alweer samen op stap vanmorgen, deze keer naar de kaakchirurg in Goes, want het heeft niet mogen baten, hij heeft het niet gehaald en is nu definitief getrokken.

Vanmiddag gewandeld, het was overwegend zonnig, al dreigde het soms behoorlijk.

Verder een beetje tekenen af en toe.

Geen weer om buiten iets te doen.

Ria Donderdag 29 Januari 2015 at 4:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

24 reacties

tineke

Ach jeetje je zit nu met een dikke wang?Sterkte er mee!
Hier was het ook afwisselend zonnig en bewolkt met regen en hagelbuien.
Ik heb er weinig van gemerkt ik heb binnen niets als handtekeningen moeten zetten.

tineke, - 29-01-’15 19:00
Thérèse

Ach wat vervelend Ria.

Thérèse, (URL) - 29-01-’15 19:12
ria

Nou ze zag het natuurlijk al aankomen hoor, hij bleef maar zeuren, dus nu is hij gewipt, beter!

ria, (URL) - 29-01-’15 19:18
hanscke

Hopenlijk zat de kies niet op zo’n zichtbare plaats. Altijd vervelend als er iets weg moet, tenminste dat vind ik. Het hoort bij mij en dan wordt het zo maar weggegooid.
Ik kan mij voorstellen dat je vindt dat het hoge bouwwerk niet in het landschap thuishoort. Hier totaal geen zon. Wel heel flink toch ruim een half uur met de jongens ergens buiten geweest. Het was nagemoeg droog maar koud…

hanscke, (URL) - 29-01-’15 20:14
Dhyan

Er wordt verondersteld dat het jouw kies is maar in het verhaal is er een kans dat het gaat om de kies van Miriam. In dat ‘Nou ze zag het natuurlijk al aankomen hoor, hij bleef maar zeuren, dus nu is hij gewipt’ kan het ‘ze’ zowel slaan op de kaakchirurg alswel op Miriam (die het zag aankomen).

Het slaat zelfs eerder op Miriam want dat zeuren zal niet van toepassing zijn op de kaakchirurg maar eerder op (Miriam) haar kies. In je eerdere stukje waar je naar verwijst is het ook bij velen niet duidelijk wie nou de patiënt van de kaakchirurg is. Jij of Miriam. Alleen in jouw laatste antwoord van het eerder stukje blijkt het om de kies van Miriam te gaan. Wel grappig al die aannames dat het jouw kies moet gaan en jij die dat niet tegenspreekt.

Dhyan, - 29-01-’15 21:05
ria

Ooh ben ik weer eens niet duidelijk? Nu ja voor mensen die op de hoogte van de situatie zijn denk ik wel. Bij mij is er namelijk al jaren geen wortel meer te bekennen hoor. sinds mijn 21ste ongeveer, toen is namelijk mijn hele tandenhandeltje getrokken. Ik had het zelfs vorige week nog over mijn gepantserde gebit, kunstgebit natuurlijk. En regelmatig heb ik het over mijn implantaten en alles wat ik doorgemaakt heb op dat gebied.
Ik ging mee met Miriam om terug te rijden, zodat zij rustig met het ijs tegen haar wang kon zitten.

ria, (URL) - 29-01-’15 21:17
Dhyan

Ria lees je reacties eens na. Het ‘ach jeetje zit je nu met een dikke wang’ en ‘wat vervelend Rita’ betekend dat men denkt dat jij het slachtoffer bent. Ook in je eerdere stukje vragen twee reageerders (waaronder Margo) wie nou eigenlijk het slachtoffer is en je reageert er niet op. Het is alleen maar om je er op opmerkzaam te maken, ik maak er verder geen punt van hoor,

Dhyan, - 29-01-’15 21:32
ria

Ja van Margo is net algemeen bekend dat die niet goed oplet en maar half leest, verder reageert iedereen op mijn vorige stukje normaal hoor, ik heb het net nog even na zitten lezen. En hierboven viel me ook een beetje tegen maar die weten nu inmiddels wel dat het Miriam betreft. Ik voel me ook niet geroepen om overal op te reageren en alles uit te gaan leggen hoor, mensen lezen vaak maar half en dat is dan maar zo.

ria, (URL) - 29-01-’15 21:42
ria

En dan is het ook nog zo, dat als ik eens iets uitleg, of zelfs antwoord op vragen geef, dat er niet eens meer naar gekeken wordt.

ria, (URL) - 29-01-’15 21:47
John

Die wolken zijn toch prachtig he. Hier van de zelfde soort gister. Gisteravond sneeuw. Bleh.

John, (URL) - 30-01-’15 10:35
Jan K. alias Afanja

Ik begrijp dat het niet om jouw kies gaat, maar daar is het niet minder vervelend om. Je foto’s van de wolkenluchten zijn weer mooi.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-01-’15 12:23
Wieneke

De uitleg kun je beter – maar waar bemoei ik me mee hahaha – in een nieuw logje doen. Mensen komen vaak niet eens op het idee om weer terug te keren in de reactiebox om jouw uitleg/antwoord te lezen.
Dhyan heeft een piepklein puntje: je bent heel soms niet duidelijk. Zelfs ik – die toch al jaaaaaaaaaaren hier kom, zit wel eens met vraagtekens in mijn ogen. Niet slaan, he? :-)

Wieneke, - 30-01-’15 16:13
ria

:-D

ria, (URL) - 30-01-’15 16:49
Margo

Zeg hallo, wat lees ik nou, let ik niet goed op? Lees ik maar half? En is dat algemeen bekend? Als je niet zo ver weg woonde kwam ik je even slaan. ;-)

Margo, (URL) - 30-01-’15 19:05
ria

Hahahaha, jaaa, Mack zegt het ook weleens, soms zeg je weleens iets waaruit blijkt dat je niet goed gelezen hebt, maar dat geeft niet hoor :-D

ria, (URL) - 30-01-’15 19:08
Margo

Dat IK niet goed gelezen heb? Ik lees tussen de regels, snap je? ;-)

Dus ik lees en begrijp dingen zonder alles te hoeven lezen. :-)

En sommige mensen zijn gewoon erg lang van stof (ahum, ik ook soms, vaak) en dan sla ik af en toe een regel over. Maar jij niet, jij bent lekker kort en fris!

Margo, (URL) - 30-01-’15 19:11
Margo

Trouwens Mack leest bij mij alleen de eerste of alleen de laatste regel en reageert daar dan op, dus hij moet niet zeuren.

Margo, (URL) - 30-01-’15 19:18
ria

Bij mij komt hij nooit meer geloof ik… :-/

Ik durf bij hem niet eens meer te reageren.

ria, (URL) - 30-01-’15 19:32
Wieneke

Margo is geëxcuseerd, want ze heeft wél een nieuw kleinkind, maar geen nieuwe bril :-)

Wieneke, - 31-01-’15 10:53
Margo

Heb ik een nieuwe bril nodig Wieneke?
Bij mij komt Mack ook zelden of nooit hoor. Ach, is wel zo gezellig, een dameskransje! :-D

Margo, (URL) - 31-01-’15 18:37
marlies

heb je trouwens wel antwoord gekregen op jouw vraag:wie is dhyan?

marlies, - 01-02-’15 16:23
ria

Dhyan is een gerimpelde man van 67 jaar Marlies .

ria, (URL) - 01-02-’15 17:08
Margo

Moeten we nou ineens vertellen hoe je hond heet? Weet je het anders niet meer? :-D
Dhyan een man?

Margo, (URL) - 01-02-’15 20:04
ria

Ja Margo, dat dacht ik gelijk al hoor hahaha.
Bij oudere postjes moet dat, soort spam controle ;-)

ria, (URL) - 01-02-’15 20:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.