Verward

Toen ik vanmiddag onderweg was  voor een paar boodschappen bij AH in Burgh, hoorde ik op de radio dat een mevrouw uit haar wc raampje was gevallen omdat ze duizelig was geworden, ik vond dat een vreemd bericht eigenlijk. Wc raampjes zitten meestel hoog, daar val je toch niet zomaar uit, ook al ben je nog zo duizelig.

Op de terugweg was ik in gedachten en stopte eigenlijk ongemerkt voor groen, iedereen stond stil, alleen ik stond in een andere rij en mijn licht was groen, ik had het gelukkig snel in de gaten. Dat was ook wel een beetje vreemd, ben ik nu ook verward?

Het wemelt van de verwarde mensen, de politie heeft er zijn handen vol aan, er gaat toch ook bijna geen dag voorbij of er is wel een bericht over een verward persoon.

Verward, gek, in gedachten. Het is een vaag gebied.

De ganzen zal het een rotzorg zijn. Het afschieten van de ganzen was begonnen las ik ergens en ik zocht eens waar en wie dat dan doen. Maar dan krijg je weer links dat het verboden is en dat de rechter heeft ingegrepen. Als het gevaar oplevert voor opstijgende en landende vliegtuigen, gaan ze dan met man en macht ganzen afschieten? Of komt het ooit zover dat er niet gevlogen kan worden als de ganzen vliegen, net zoiets als met de treinen als er sneeuw ligt, of blaren op de rails, het zou me niets verbazen.

Fijn gewandeld en eind van de middag een borreltje en een hapje bij Salud. En nu maar weer eens kijken hoe het met geile Geert en onze Bettie is.

Ria Zondag 08 Februari 2015 at 3:57 pm | | Standaard

tien reacties

aargh

O gelukkig, ik was even in verwarring over je titel maar er is niks aan de hand ;-)
Veel plezier met Geert en Bettie.

aargh, (URL) - 08-02-’15 20:14
Brillie

Doen we op den zondag al boodschappen?

Brillie, (URL) - 08-02-’15 20:38
ria

Ja, dat moest even.

ria, (URL) - 08-02-’15 20:39
Thérèse

Volgens mij zijn er altijd wel verwarde mensen geweest, een beetje verstrooid in ieder geval. Dat zou heus niet zo erg zijn als de mensen niet altijd haast hadden tegenwoordig.

Thérèse, (URL) - 08-02-’15 23:20
Margo

Tja, ik kan me voorstellen dat je enigszins in verwarring raakt bij het visualiseren van een uit een wc raampje flauw vallende vrouw. Misschien was ze bezig uit dat raampje te klimmen omdat ze opgesloten zat en werd ze toen duizelig. Zoiets moet het geweest zijn.
En ik stop ook regelmatig voor het groene licht, en trek dan op als het rood wordt, dat is toch niets bijzonders? ;-)

Margo, (URL) - 08-02-’15 23:27
ria

:-D

ria, (URL) - 08-02-’15 23:30
Renesmurf

Stoppen voor groen is verwarrend ja, maar dat is altijd nog beter dan doorrijden door rood.

En inderdaad, het valt me ook op, zoveel verwarde personen, en dat houdt maar niet op.

En dieren moeten ze niet afschieten!

Renesmurf, (URL) - 08-02-’15 23:52
Sjoerd

\ach, dat is niet verward, maar in gedachten…

Sjoerd, (URL) - 09-02-’15 07:43
John

Wc raampjes zijn toch meestal ook erg klein. Ik kan me gewoon niet voorstellen hoe je daar uit kunt vallen.
En zoiets als jij had had ik pas ook alleen dan net anders. Ik stond voor het verkeerslicht en ging rijden. Toen ik in mijn spiegel keek zag ik het verkeer achter me gewoon stilstaan en de andere banen rijden. Reed ik nu door rood?

John, (URL) - 09-02-’15 09:50
tineke

Dat moet dan toch een verrekt groot raampje geweest zijn!

tineke, - 10-02-’15 10:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.