Nieuws

We moesten even wachten vanmiddag tot de schoenmaker weer open ging, want er zijn tegenwoordig ook nog winkels die tussen de middag sluiten. Joop had een paar dagen geleden al eens gekeken, hij vond die van hem gewoon te groot, hij pastte niet in zijn broekzak, dat had hij natuurlijk van te voren al kunnen zien.

Afijn, we keken nog eens en vonden iets wat wel in de broekzak past en omdat hij binnenkort jarig is kreeg hij hem van mij of ik kocht de oude van hem, het is maar hoe je het bekijkt. Ik hoop nu wel dat ik er eindelijk ook eens aan kan wennen. Deze past wel beter in mijn tasje dan de oude Nokia, die was nogal dik, dat was een vervelende bobbel.

Voordeel van in een gewone winkel kopen is wel dat ze alles in één keer netjes overzetten, mijn simkaartje werd op maat geknipt, kortom het scheelt wel een hoop gehannes. Voor mij is een nieuw hoesje besteld, dat komt nog.

Dus in het vervolg sta ik jullie zo te woord.

Ik kan nu ook 'appen', al heb ik nog geen tijd gehad het allemaal eens op het gemak te bekijken, want na de boodschappen nog even wandelen, het bed was in de was, dat moest daarna weer aangekleed, dan is het inmiddels etenstijd en als ik niet zorg dat dat op tafel komt wordt het nooit etenstijd ... en dan daarna weer een stukje in de krant, pfff.

Gelukkig gaat morgen de zon weer schijnen

Ria Donderdag 12 Februari 2015 at 6:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

dertien reacties

Thérèse

Hahaha, leuk verhaal, Ria. Je had natuurlijk ook een losse grotere broekzak kunnen naaien. Ik ben benieuwd hoe het gaat met dat appen; ik heb er nog geen kaas van gegeten.
En morgen de zon, hiep hoi!!!

Thérèse, (URL) - 12-02-’15 19:29
ria

appen is gewoon een berichtje sturen, maar het is ook wel leuk als het ontvangen wordt natuurlijk

ria, (URL) - 12-02-’15 19:31
Margo

Ik wil best even met je ‘proef-appen’ hoor! Ik app liever dan dat ik bel. Mijn dochter had ook een te grote smartphone genomen, kon ze niet kwijt in haar zak, alsof je dat vooraf niet even kunt opmeten. Ik heb mijn mobiel nooit in mijn zak, ik heb een leuk klein tasje waar een mobiel, sleutels, zakdoekjes en mijn pasjeshouder in past. Meer heb ik niet nodig. De camera past nergens in.

Margo, (URL) - 12-02-’15 19:55
ria

ja nou ik heb nu een engels woordenboek blijkbaar dus ik kan geen normaal woord typen

ria, (URL) - 12-02-’15 20:04
Sjeu

Wat een leuke foto van jou!

Sjeu, - 12-02-’15 20:10
gerda

oww ik heb hoe groter hoe beter, ben er zo gek op…..

gerda, - 12-02-’15 20:18
Irene

Nou, app dan maar eens. Mooie trui trouwens, is die ook nieuw?

Irene, (URL) - 12-02-’15 20:25
ria

Nee dat is een ouwetje Irene

ria, (URL) - 12-02-’15 22:30
Hanneke

Als je dit kunt, kun je ook appen.

Hanneke, (URL) - 13-02-’15 00:03
Sjoerd

Ik ben tevreden met wat ik krijg… Ik bel zo weinig dat een telefoon zich eigenlijk niet loont. Het meeste wat ik er op doe is mijn mail lezen.

Sjoerd, (URL) - 13-02-’15 12:16
Margo

Volgens mij heeft Telegram geen taaloptie, dat zal aan je tablet of telefoon liggen. Kijk daar even. Anders wil ik wel in het Engels met je testappen hoor! ;-)

Margo, (URL) - 13-02-’15 12:55
John

Als je eenmaal het gemak van een smartphone onder de knie hebt wil je niet anders meer.
Appen is echt super handig en kan soms zelfs erg leuk zijn. Veel plezier :D

John, (URL) - 13-02-’15 14:26
marlies

filmpjes en foto`s appen is wel heel leuk en simpel. kijk maar.

marlies, - 14-02-’15 00:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.