Verrassingen

Met hulp van een dorpsgenoot is het me toch gelukt een volle spaarkaart te krijgen voor de gratis boodschappendoos van de PLUS. Ik doe elke dag wel een paar boodschappen en dan kom ik vaak niet aan de tien euro die nodig is voor één zegeltje. Mijn voorstel is dan ook om volgend jaar bij elke vijf euro een zegeltje te doen en dan een grotere spaarkaart, dat is leuker voor ouderen en alleenstaanden die het nu vaak niet voor elkaar krijgen.

De doos is inmiddels binnen en de boodschappen opgeruimd. Er zat ook een fles bodylotion bij,  ik smeer graag en de mijne was bijna op. 'Goed voor de huid' riep de fles, nou dat kunnen we wel gebruiken, dus na het douchen vanmorgen wilde ik het eens proberen. Het smeerde niet lekker het plakte zelfs een beetje, dus ik keek nog eens goed en jawel hoor, blijkt het doucheshampoo te zijn, goed voor een tweede douchebeurt.

Die verhuist dus naar de blokhut voor de logees, net als de thee en het puzzelboekje. De dropjes zijn al op natuurlijk, net als de chips. Ik vind het wel leuk zo'n verrassingspakket.

Het was koud, maar daar kwam ik onderweg pas achter, de zon scheen, dan heb je toch geen wanten nodig, dacht ik. Gelukkig was het droog en ik zag de eerst bloeiende ribes, die bij mij in de tuin is nog lang niet zover.

Verder ziet het ernaar uit dat mijn wasmachine de geest heeft gegeven. Een tijdje geleden haperde hij ook al, maar toen heeft Joop hem nog op kunnen kalefateren, tot vanmorgen weer dezelfde storing verscheen. Ik denk dat hij een jaar of vijftien is, dus het wordt tijd voor een nieuwe en wellicht mijn laatste wasmachine, sprak zij vrolijk.

Ria Zaterdag 21 Februari 2015 at 5:13 pm | | Standaard

tien reacties

Margo

Haha, doe normaal! Als de volgende ook 15 jaar oud wordt ben je nog maar eh ….begin 80! Dan heb je er nog minstens één nodig. Die van mij is ook al 15 jaar oud, kort na de scheiding of net ervoor gekocht.

Margo, (URL) - 21-02-’15 20:13
joke

Je gaat weer lekker vandaag….hahaha

joke, - 21-02-’15 20:17
Marleen

Leuk blogje Ria, ja, niet alles geloven wat op de verpakking staat! Het lukt mij nooit om een volle spaarkaart te krijgen, of ik doe weer ergens anders boodschappen of als hij vol is dan is ook de aktie al voorbij :-(

Marleen, (URL) - 21-02-’15 20:21
Irene

Doucheshampoo, wat is doucheshampoo. Mag je die niet gebruiken als je je haar in bad wast? Raar spul.

Irene, (URL) - 21-02-’15 20:46
ria

Ja, of douchegel, weet ik veel hoe het heet, ik gebruik het in elk geval nooit :-D

ria, (URL) - 21-02-’15 20:49
ria

Nee het is niet voor je haar, dat denk jij zie ik, gewoon om je lijf te soppen, maar dat doe ik alleen met water :-D

ria, (URL) - 21-02-’15 20:50
aargh

Tjonge, ribes in de knop, de lente komt eraan! Vorig jaar heb ik er ook twee geplant, ben zo benieuwd hoe die het dit jaar gaan doen.

aargh, (URL) - 21-02-’15 22:08
Sjoerd

Al die gratis dingen is helemaal niks. Gewoon alle producten goedkoper maken…

Sjoerd, (URL) - 21-02-’15 22:48
tineke

Dat is meestal met zo’n actie er zitten altijd dingen bij dat je denkt wat moet ik er mee.Maar het blijft altijd leuk zo’n verrassingspakket ik ben er ook dol op wie niet.Wat prachtig die Ribes… ik kan niet wachten tot het voorjaar is!

tineke, - 22-02-’15 13:28
Jan K. alias Afanja

Voorjaar … daar kan ik alleen nog maar van dromen, ik heb nog een week sneeuwlogjes te gaan. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-02-’15 19:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.