Hee! Nog een orchidee?

Verder in de tuin vanmorgen en toen ik een tijdje bezig was kwam ik deze tegen in het gras mos. Zou dat nu een orchidee zijn? Dat zou wel heel leuk zijn, want het is duidelijk een ander soort dan die ik bij de vijver heb.

Vanmiddag moest ik weer even naar Zierikzee en toen ik dat eenmaat gedaan had parkeerde ik de auto ergens bij de Schouwse Dijk en wandelde een rondje rond Schuddebeurs.

Of zoals we hier zeggen 'Schoddebozze'.

Niet al te ver, want toen ik belde kon ik gelijk over een uurtje al terecht bij de dokter, ik ga ook maar eens voor een APK keuring, net als de Spit, die nog steeds op een onderdeeltje wacht. Wel opgestuurd maar niet aangekomen. Hoe kan dat nu weer.

Ria Donderdag 12 Maart 2015 at 6:25 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Het voorjaar is echt een tijd voor “doorsmeren en olie verversen”. Of het een orchidee is weet ik niet. Dat wordt even afwachten…

Sjoerd, (URL) - 12-03-’15 20:41
Thérèse

Mooi is het daar, Ria, bij de Schoddebozze. Vertroetel ‘m maar, de ‘orchidee’. Als het iets anders is, wordt het misschien ook een leuke plant.
Succes met de APK en de Spit.

Thérèse, (URL) - 12-03-’15 23:06
John

Dat zou leuk zijn Ria. Houd ons op de hoogte. Een APK keuring kan nooit geen kwaad :D

John, (URL) - 13-03-’15 09:40
Jan K. alias Afanja

Dat zou inderdaad best een orchidee kunnen zijn. Mooi laten staan, uitspitten en weggooien kan altijd nog.
Mooi rustig plekje daar op je laatste foto.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-03-’15 11:49
hanscke

Ik voel met je mee. Ook ik ben aan alle kanten geblutst door het werken in de tuin. En toen gisteren nog lijenen aanleggen op de tennisbaan. Ik kan niet op of neer. Maar gelukkig hoef ik niet naar de dokter. Jij wel las ik Toch niets ernstigs?

hanscke, (URL) - 13-03-’15 13:39
aargh

Sjoerd is toch de orchideeënspecialist? Het lijkt me er inderdaad een, spannend wat voor bloemetje eraan komt. We krijgen het hier vast wel te zien, he?

aargh, (URL) - 13-03-’15 22:28
ria

Tuurlijk! :-D

ria, (URL) - 13-03-’15 22:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.