Storing

Gisteravond rond tien uur floepte de TV uit en alles wat daarmee samenhangt. Geen internet, geen wordfeut, alleen thuis, dus ik besloot maar naar bed te gaan.

Vanmorgen nog steeds geen signaal, maaar we konden wel bellen naar Zeelandnet. Gelukkig had ik andere bezigheden, want ik kon om elf uur al terecht in het ziekenhuis in Zierikzee voor een echo en gelijk bloed prikken. Mijn schildklier blijkt behoorlijk vergroot, dat verklaart ook gelijk de hartkloppingen en misschien ook wel de rare warme plek op mijn been, daar kon de dokter ook niets van maken, maar dat was wel waar ik eigenlijk voor ging. Warm maar toch eigenlijk niet, alleen maar het gevoel zo af en toe. En ja toen ik er toch zat besloot ik ook maar eens naar mijn keel te laten kijken, niet echt klachten maar toch...  en het was een leuke vervangende arts, dat kan dan wel eens goed uitpakken.

En nu moet ik even wachten tot dinsdagmorgen, dan hoor ik meer, vooral de uitslag van het bloed is nu belangrijk verzekerde de arts in het ziekenhuis mij. De komende dagen zal ik dus vooral mensen tegenkomen die het ook aan hun schildklier hebben (gehad) of familie hebben die het ook aan hun schildklier hebben (gehad) of nog erger, eraan dood zijn gegaan (maar dat zeggen ze dan niet natuurlijk)

Ik heb eens gegoogeld en gelezen en er wordt me ineens zoveel duidelijk, er vallen meerdere kwartjes, het voelt als een opluchting, ik word er bijna blij van.

Ria Vrijdag 13 Maart 2015 at 6:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

veertien reacties

Sjeu

Ojee dat klinkt best spannend, hopelijk pakt het goed uit!

Sjeu, - 13-03-’15 21:09
ria

Daar ga ik wel vanuit hoor Sjeu ;-)

ria, (URL) - 13-03-’15 21:14
Sjoerd

Doorsmeren en olie verversen, haha, ik blijf erbij…

Sjoerd, (URL) - 13-03-’15 22:19
aargh

Liep je al een tijd met klachten? Het is wel rustgevend als je de oorzaak weet, zeker als er iets aan gedaan kan worden.

aargh, (URL) - 13-03-’15 22:23
ria

Allemaal van die vage dingen Aargh, waar ik ook niet zo gauw mee naar de dokter loop, of de oorzaak op iets anders schuif, maar vooral die hartkloppingen.

ria, (URL) - 13-03-’15 22:34
Margo

Is wel fijn als je weet waar iets vandaan komt he? Dan met een hoop vragen te zitten. Je internet doet het inmiddels weer? Bij jullie valt de boel meestal uit als je alleen bent geloof ik he? :-) De wet van Murphy.

Margo, (URL) - 13-03-’15 22:34
ria

Ja, nu je het zegt… Het heeft nog wel een tijdje geduurd hoor, ik was alweer thuis.

ria, (URL) - 13-03-’15 22:37
tineke

Het is wel eens goed dat we ons eens een keertje goed na laten kijken.
Hopelijk valt het mee!

tineke, - 14-03-’15 09:29
John

Het kan inderdaad als een opluchting voelen als je weet wat er aan de hand is, want zelf voel je natuurlijk iets.
Ik vind het zinnetje over die mensen die het niet meer zeggen geweldig. Leuke humor waar ik wel van houd. :D

John, (URL) - 14-03-’15 10:25
Renesmurf

Heel goed, bijna blij er van worden. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.
En ondertussen lekker rustig doordenderen.

Renesmurf, (URL) - 14-03-’15 11:57
Jan K. alias Afanja

Hopelijk valt het allemaal mee en komt er iets uit wat goed te behandelen is.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-03-’15 14:39
Marijke

Was even niet in de gelegenheid maar ben weer bijgelezen. Lekker bezig geweest met het mooie weer, kan je straks weer lekker van genieten!
Hopelijk valt het allemaal mee met je gezondheid en is je schildklier ook gewoon effe niet lekker…!

Marijke, (URL) - 14-03-’15 15:28
Brillie

Ja, dat is wat anders dan een griepje.

Brillie, (URL) - 14-03-’15 23:56
hanscke

Ik begrijp het helemaal. Bij mij heeft het ook heel goed gewerkt. Toen het beestje een echte naam kreeg, toen waren er opeens ook de juiste medicijnen die mij heel veel goed doen, waardoor de klachten helemaal beheerbaar zijn geworden. Wat wil een mens nog meer. Ik hoop echt dat jij ook duidelijkheid krijgt. Dat scheelt de helft.

hanscke, (URL) - 16-03-’15 11:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.