Knobbelen

Multinodulair Struma heet het en ik heb het.

Toen afgelopen vrijdag duidelijk werd dat mijn schildklier vergroot is, dacht ik gelijk ook al mijn andere klachten te pakken te hebben, maar dat viel even tegen vanmorgen. Ik had me verheugd op een pilletje en dat dan alles binnen een paar dagen, misschien weken over zou zijn, maar dat gaat niet lukken, daarvoor is de uitslag te goed, want een vergrote schildklier zegt eigenlijk niets zolang hij nog goed zijn werk doet en dat doet hij bij mij.

Het is misschien wel zo dat mijn lijf denkt, hee er is iets mis en dat het eigenlijk daardoor begint met symptomen af te geven, terwijl er eigenlijk nog niets aan de hand is. Het bloedonderzoek wees in elk geval op geen enkele afwijking zei de dokter en dat geloof ik dan ook maar.

Dus even laten bezinken en me misschien eens wat minder druk maken om alles. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want emoties heb je nu eenmaal niet in de hand.

Ria Dinsdag 17 Maart 2015 at 6:31 pm | | Standaard

twaalf reacties

Thérèse

Tja… misschien is emotioneel wat rustiger doen dan al heel wat. Ik heb je link gelezen. Nou ja, wees blij dat het niet erger is.
Leuke bloempjes; heb ik ook in de tuin. Ooit een polletje ergens uitgegraven.
Het beste, hè?!

Thérèse, (URL) - 17-03-’15 19:37
Sjoerd

Wees blij dat er niets aan de hand is. Effe dimmen en tot rust komen dus.

Sjoerd, (URL) - 17-03-’15 21:30
Renesmurf

ja, zo is het leven, alles hoort er bij, de emotie`s ook. En het kan altijd erger, en je leert er wel mee leven.

Renesmurf, (URL) - 17-03-’15 23:56
Jan K. alias Afanja

De ene MS is dus duidelijk de andere niet.
In elk geval sterkte ermee!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-03-’15 00:00
ria

Dat was even een doordenkertje Jan ;-)

ria, (URL) - 18-03-’15 09:19
John

Fijn te horen dat er feitelijk niets aan de hand is Ria. Een zorg minder.

John, (URL) - 18-03-’15 09:36
Dhyan

Er is altijd wat aan de hand en gelukkig maar want anders is het leven er uit, alleen meestal sta je er niet bij stil totdat het ergens begint te drukken of te knellen.

Dhyan, - 18-03-’15 10:46
tineke

Gelukkig maar dat er verder niets aan de hand is!
En emotioneel dat heb je niet zo in de hand,vooral jezelf wat rust geven en dan gaat het een stuk beter met je.Sterkte hoor!

tineke, - 18-03-’15 12:41
Wieneke

Je verheugen op een pil en dan teleurgesteld zijn als je die niet krijgt.
Nou jaaaaaaaaa :-)
Maar wel heel fijn, dat het niet ernstig is. Jij komt zo kalm over en toch maak je je druk. Aard van het beestje zeker? Dan helpen adviezen om je vooral niet druk te maken toch niet.

Wieneke, - 18-03-’15 14:15
marlies

de relatie je (te) druk maken en schildklier(afwijking) kan ook een kip of ei verhaal zijn. probeer in ieder geval alles een beetje in balans te houden.

marlies, - 18-03-’15 23:34
marlies

fijne bloemetjes trouwens.

marlies, - 18-03-’15 23:35
hanscke

Mooi dat het niets ernstigs is. Je zo af en toe niet goed voelen hoort er denk ik bij, bij het ouder worden. soms heb ik ook zo’n dag en dan spoken allerlei enge kwalen door mijn hoofd terwijl ik mij de dag daarop weer kiplekker voel.

hanscke, (URL) - 21-04-’15 17:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.