Vis en meer

Vanmorgen weer lekker in de tuin verder, het was wel koud maar als je een beetje doorwerkt word je vanzelf warm. De eksters hebben besloten hun nest toch maar in onze boom te maken, ze hebben het er druk mee en ik ben benieuwd of ze hier nu blijven.

Vanmiddag naar Brouwershaven gelopen voor een stukje verse vis, dat eten we veel te weinig tegenwoordig omdat Joop er nu eenmaal niet zo dol op is, maar het moet maar hoor ik vind het heerlijk en het smaakte ook bij hem goed nu. Ik probeer nu toch maar wat extra jodium binnen te krijgen al zegt de dokter dat het niet hoeft. Een lekker stukje kabelkauw in de roomboter gebakken, met gebakken aardappeltjes en broccoli. Heerlijk!

 "Jij komt zo kalm over en toch maak je je druk", zei iemand bij de reacties gisteren.

Ik ben niet zo kalm als ik lijk hoor, eigenlijk ben ik een mens van uitersten. Het ene moment kan ik soms mijn geluk niet op, terwijl ik misschien tien minuten later loop te huilen, al kan dat ook van geluk zijn. Ik kan woedend en vol onbegrip zijn en tegelijkertijd zo ontzettend veel van iemand houden.

Maar meestal hou ik het  maar voor mezelf, dat probeer ik tenminste, tot er soms een druppeltje overloopt en ik uitbarst.

Ria Woensdag 18 Maart 2015 at 6:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Thérèse

Ik herken dat wel, hoor Ria. En ach ja, jezelf veranderen zal niet gaan. Je bent wie je bent.
Ik vind dat ook heerlijk af en toe wat vis en het schijnt heel gezond te zijn, maar wel wat duur jammer genoeg.
Het beste, Ria.

Thérèse, (URL) - 18-03-’15 22:07
John

Vis is heerlijk. Wij eten het hier minimaal 2 keer per week.
En een mens van uitersten.. Dat houdt het iig spannend :D

John, (URL) - 19-03-’15 10:23
Sjoerd

Maak je niet dik, komt allemaal wel goed zou ik zeggen.

Sjoerd, (URL) - 19-03-’15 12:33
hanscke

Ook ik herken mij hier wel in. alleen gaat het bij mij niet zo snel. Ik kan dagen goed in mijn vel zitten en dan ineens is het voorbij en waarom? Wie het weet mag het zeggen.

hanscke, (URL) - 19-03-’15 22:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.