Stormvast

We liepen niet verder dan een rondje rond het dorp vandaag, nadat we wat boodschappen in Zierikzee hadden gedaan.

Het blijft toch wennen met die tijdverschuiving, ik heb er last van en ook van de storm. Niet veel geslapen zodoende vannacht.

Bakens als de kerk en het Koepeltje staan nog overeind, die waaien zomaar niet omver en in de verte komen de nieuwe buien er alweer aan. Ik ben er nu wel klaar mee eigenlijk.

Het is inmiddels alweer behoorlijk 'druuk', die Duitsers hebben blijkbaar geen kou en een goed onderkomen hier, want er is toch niemand die nu in een tentje gaat zitten.

Deze had ik al eerder gezien, maar met een foto zoekt het net iets makkelijker op, alweer een Zeeuwse site met wel 16 pagina's over muralt. Wel erg kleine fotootjes allemaal, maar misschien komt dat ook hierdoor

Ik ben inmiddels ook weer aan een nieuw haakwerkje begonnen, ik denk dat we een frisse zomer krijgen, dus ik doe nog maar een vestje, ander kleurtje, ander steekje, ander modelletje.

Ria Dinsdag 31 Maart 2015 at 6:07 pm | | Standaard

tien reacties

joke

Het was me een nachtje wel….;)

joke, - 31-03-’15 19:44
Thérèse

Bèh, ik wil geen frisse zomer…!

Thérèse, (URL) - 31-03-’15 20:38
ria

Nee ik ook niet, maar mocht het zo zijn, dan heb ik in elk geval een vestje of wat :-D

ria, (URL) - 31-03-’15 21:01
Jan K. alias Afanja

Mooie fotoserie schotel je ons weer voor.
Ik had vandaag een fotosessie met rietsnijders gepland, maar omdat alle riet plat werd geblazen, kon dat helaas niet doorgaan. Van een andere fotosessie is het ook niet echt gekomen, want het was vrijwel onmogelijk om de camera maar even stil te houden. En ook nu is de storm hier nog niet echt voorbij.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-03-’15 21:38
Renesmurf

De storm gaat morgen verder, alhier tenminste, ik hoef dat ook niet.

Renesmurf, (URL) - 31-03-’15 23:57
John

Ja dat uur wat we mislopen. Ik voel het ook. De stom vind ik niet zo erg.
Ik hoop dat je voorspelling over de zomer niet uitkomt.

John, (URL) - 01-04-’15 09:14
hanscke

Ik heb geen last van de tijdsverschuiving. Wel van de storm. Ik word er zo moe van in mijn hoofd. Je mag van mij heel veel vestjes haken, maar ik blijf wel op een mooie zomer hopen. Doe ze dan maar ‘s avonds aan, als het wat frisser wordt.

hanscke, (URL) - 01-04-’15 14:05
Dhyan

Ik sta pas weer op als de storm is gaan liggen.

Dhyan, - 01-04-’15 14:39
Jeanne

Ik vind het uur tijdsverschil altijd slopend: ik kom niet in slaap, maar moet om half 7 (half 6) op. Dat scheelt heel wat slaapuurtjes, bah.
Mooie foto van die ‘muur’. Jaren terug heb ik er ook wel gelopen, toen we daar op vakantie waren in een huisje in het dorp. Leuk!

Jeanne, (URL) - 01-04-’15 17:32
ria

Kan je nagaan, ik werk niet eens meer maar wennen doet het nooit hoor, dat heeft altijd even nodig. Leuk dat je hier al eens was!

ria, (URL) - 01-04-’15 18:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.