Bijkleuren

De bomen in de Weelweg bloeien, letterlijk en figuurlijk, want wat een prachtige rode 'katjes'?

Het zal wel weer erg dom zijn, maar ik heb ze nog nooit gezien en misschien bloeien ze ook niet elk jaar en heb ik ze eerder over het hoofd gezien, maar mooi zijn ze!

Er hangen er ook nog genoeg in de bomen die natuurlijk ........ bomen heten.

Ik vermaakte me uren heerlijk in de tuin vanmorgen. Korte broek en blote armen, want ik vind niets zo erg als witte benen in de zomer. De rest gaat wel vanzelf, maar die benen moet altijd even aan gewerkt worden, dat vel wordt ook alsmaar droger en dikker.

Ik heb de algen uit de vijver gevist en op het moment wordt hij weer bijgevuld, we hebben nog geen zin om alles overhoop te halen.

Daarna nog een rondje door de polder in mijn oranje vest, wat eigenlijk net nog even te fris was en omdat ik vergeten was om aan eten te denken deden we dat bij Salud, we zaten zelfs nog even op het terras. Een fijn einde van een fijne dag.

En als we dan thuiskomen worden we zo verwelkomd, er zat er nu maar eentje maar soms wippen er wel een stuk of vijf over het gras. Zie je hem zitten? Foto's kunnen nog steeds aangeklikt worden hoor (meestal) en daarna staat er rechtsboven aan de foto meestal nog een vergrootglas met een + als je daar met je muis gaat staan. Ze kunnen dus altijd groter dan hier.

Ria Donderdag 09 April 2015 at 7:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

tineke

Ach een konijntje.
Ik heb vanmiddag ook heerlijk genoten in de zon op mijn buitenbalkon!

tineke, - 09-04-’15 20:30
aargh

Wat gezellig, konijntjes in de tuin! Eigenlijk zijn alle dieren wel gezellig in de tuin, zolang ze zich niet misdragen ;-)
De bomen zijn populieren.

aargh, (URL) - 09-04-’15 20:37
ria

Wat eenvoudig voor zulke mooie rooie pluimen, het zijn vast bijzondere populieren ;-)

ria, (URL) - 09-04-’15 21:02
Renesmurf

Ja, hier kwam de zon wat laat en toen was die er ook! Voor het eerst zonder werkjas aan gewerkt!

Renesmurf, (URL) - 09-04-’15 23:54
John

Ja, hier gaan de benen ook wat langzamer vanwege het beenhaar. Maar we hebben de eerste stralen er al ene paar keer opgehad, en ik bruin gelukkig snel :P
Vandaag weer een dag.
Die katjes zijn zeker mooi.
Ik zag ook nog niet eerder zulke rode,

John, (URL) - 10-04-’15 09:29
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het gisteren ook al heerlijk weer, en vandaag is het zowaar nog wat mooier en warmer. Misschien moest ik ook maar eens een poging ondernemen om ons vijvertje wat vrij te maken van algen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-04-’15 10:37
Sjoerd

Aan huisdieren dus geen gebrek. Die nemen het rijk meteen over.

Sjoerd, (URL) - 10-04-’15 12:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.