Zonnig Zierikzee

Zo, de laatste gordijnen zitten op dit moment in de wasmachine. Ik ben vanmorgen gelijk verder gegaan waar ik gebleven was. Gordijnen afhalen, in de wasmachine, programma draaien, even in de droger en vochtig weer ophangen. Een paar keer goed trekken en in model hangen, dan hoef je ze namelijk niet te strijken.

Vanmiddag asperges gehaald bij de Zoete Kers en voor Joop van die heerlijke zeeuwse boontjes. Op de markt in Zierikzee hadden ze prachtige kabeljauw, het was een feestmaal!

Didi en ik deden een wandelingetje door Zierikzee en Joop was met de Spit naar Schiedam, om hem opnieuw af te laten stellen.

In de stad hadden we tenminste geen last van de kouwe noordenwind, die er nog steeds staat. Het was er gezellig, het was markt.

Ria Donderdag 23 April 2015 at 7:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Het is was zo’n Engelse wagen. Er mankeert altijd wel wat, maar om te rijden is het een waar genot…

Sjoerd, (URL) - 23-04-’15 22:43
Renesmurf

Het is echt lente, soms een beetje warm, maar echt zomers nog lange niet.
Strijken doe ik sowieso niet.

Renesmurf, (URL) - 23-04-’15 23:41
John

Ik stond gister uit de wind aan de schelde te vissen, en dat was gewoon subliem. Echt genieten.

John, (URL) - 24-04-’15 09:46
Jan K. alias Afanja

Gisteren was de wind hier in het noorden nog akelig koud. Vandaag was het gelukkig weer eens goed te doen om zonder jas buiten te zijn. Het was heerlijk zonnig, zodat ik me bij aangename temperaturen bezig kon richten op het fotograferen van het takelwerk bij de tunnel in aanbouw.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-04-’15 16:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.