Zo gepiept

Vanmorgen kwamen ergens een paar grote berenklauwen voorbij. Die staan hier ook, dus ik zette mijn fototoestel op het putje, liep snel naar de andere kant van de weg waar Didi lekker tussen de blaren kroop en wachtte op de piep van de zelfontspanner. Ik zie nog geen vreselijke blaren of blazen, dus het zal wel meevallen.

Ze sprong ook even later lekker het water in, het was mooi helder en omdat we vroeg op pad waren nog lekker koel.

"Mam, kan jij die mouwen wat korter maken, ze zijn net wat te lang..." vroeg ze gisteren en vanmorgen ging de telefoon met de vraag of het al klaar was, dus vanmiddag gelijk maar aangepakt. Wonderwel goed gelukt, 't was psies goed!

En toen was het alweer bijna etenstijd.

Zodoende kwam er van heermoes trekken niets en Joop had ook al weken lopen zeuren of ik zijn waterloopje schoon wilde maken, daar groeide vanalles en het kwam er maar niet van. E.e.a had wel tot gevolg dat hij het vandaag gewoon zelf heeft gedaan, zo heeft elk nadeel weer zijn voordeel of zoiets :-)

Ria Vrijdag 10 Juli 2015 at 7:09 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Zo kun je ook een selfie maken….

Sjoerd, (URL) - 10-07-’15 21:36
tineke

Handig zo’n moeder met creatieve handjes op ieder gebied!

tineke, - 10-07-’15 23:20
Jan K. alias Afanja

Dat zijn echt reusachtige berenklauwen!
Wij hebben besloten om ons stroompje dit jaar maar droog te laten liggen, eerst moet de vijver in herfst of volgend voorjaar weer eens een grote beurt hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-07-’15 23:59
John

Zo’n waterloopje is wel leuk. Het geeft ook altijd een rustgevend geluid.
En pas op met berenklauwen. Ik heb al eens blaren gezien bij iemand, die wil je niet hebben.

John, (URL) - 11-07-’15 09:59
Dhyan

Misschien moet je er gevoelig voor zijn ik heb nooit last, ik heb dezelfde grote berenklauwen in mijn tuin, ik knip er altijd de zaadbollen uit want ze vermeerderen zich enorm.

Dhyan, - 11-07-’15 10:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.