Inspiratiedinges

Het is jammer voor de kinderen dat ze zulk rotweer treffen. Gelukkig is het de meeste tijd wel droog geweest vandaag, maar als het dan tegen de avond weer begint te regenen ziet het er toch wel somber uit buiten.

We brachten vandaag een bezoekje aan het nieuwe inspiratie centrum, leuk om eens even binnen te kijken natuurlijk, maar het blijft een lelijk ding.

Filmpjes over plaatsen en dingen in de omgeving. Als je op een plek op het kaartje drukt zie je die in het groot.

Een keukentafel waar van alles te koop ligt, zoals boekjes met verhalen van bekende Zeeuwen, Zeeuwse lekkernijen, een inelkaarzetvogelhuisje wat je dan zelf kunt beschilderen, folders, zukke dingen.

Die luikjes kan je open doen en dan staat daar waar de foto over gaat in verschillende talen, het meeste is dan wel bekend natuurlijk.

Je kunt er je kaartje of een foto ophangen, dat deed Miriam natuurlijk.

En daarna klommen we naar boven. Daar moet je dan wel € 3 p.p. voor betalen, kinderen betalen per lengte, als ze klein zijn tenminste, die van ons waren al te groot.

Heel erg hoog is het niet, je bent er zo. Leuk om de omgeving nu eens van deze plek te bekijken, ik doe het vaak genoeg andersom.

We maakten nog eens een fotootje of wat en daalden toen weer af.

Vanavond maakte ik pasta, dat kan gewoon lekker uit een bakje voor de tv :-)

Ria Maandag 13 Juli 2015 at 6:31 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Niks mis met pasta als je die zelf maakt…

Sjoerd, (URL) - 13-07-’15 21:46
John

Betalen om naar boven te mogen.. Het moet niet gekker worden zeg. Maar hier regende het heel de dag.

John, (URL) - 14-07-’15 09:18
Jan K. alias Afanja

Nu had ik toch echt gehoopt en verwacht om de omgeving daar ook eens vanuit de hoogte te kunnen bekijken door jouw camera, maar dat valt dus vies tegen …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-07-’15 14:49
hanscke

Dus een gezellige oudejaarsdag gehad, Jammer van de regen. Hier was het wel droog, maar daar heb jij natuurlijk niets aan.

hanscke, (URL) - 14-07-’15 22:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.