Zij aan zij

En toen lag ik vannacht om half drie buiten naar de vallende sterren te kijken, ik had nog geen oog dichtgedaan. Er stond best een frisse wind, maar het was de moeite waard. Als nu al mijn wensen ook nog eens uitkomen...

Daarna lekker afgekoeld weer in bed en toch nog een paar uurtjes geslapen. Vanmorgen nieuwe matrassen besteld, na 26 jaar op deze geslapen te hebben best nodig. Ik verheug me op hun komst.

Vanmiddag weer achter de dijk gelopen, er stond een lekker briesje daar en daar waar het water tegen de kant aan kabbelt zijn de schelpjes netjes zij aan zij geordend en afgesleten.

Didi maakte haar buik nog eens nat, zo is het eigenlijk ver zat, de boel koelt lekker af een beetje water tussen je lippen en dan weer gauw naar de kant om te rollebollen. Het is ook best glibberig daar af en toe met scherpe schelpen.

Ria Donderdag 13 Augustus 2015 at 7:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twaalf reacties

Thérèse

Mooi zo die schelpjes zo naast elkaar en tegen elkaar aan. Ik zat echt even te kijken: wat is dat nou?
De vallende sterren heb ik helaas gemist. Had je ook twee matrassen gewenst?

Thérèse, (URL) - 13-08-’15 19:58
ria

Haha, nee dat zou wel erg snel zijn he, maar ik roep het al wel een paar jaar ;-)

ria, (URL) - 13-08-’15 20:06
joke

26 jaar..? Das vee te lange..!!!!!

joke, - 13-08-’15 20:22
ria

Ja ze zijn oud en vies, maar Joop vond het steeds niet nodig, Nu nog een bank ;-)

ria, (URL) - 13-08-’15 20:37
Hanneke

Ik heb hier geen vallende ster gezien. Al jaren kijk ik ‘s nachts in deze tijd van het jaar als ik eraan denk even naar de lucht. Eigenlijk heb ik nooit van mijn leven een vallende ster gezien. Het is zeker nog te licht hier. Of ze willen niet vallen als ik kijk.

Hanneke, - 13-08-’15 23:41
Sjoerd

26 jaar, dan heeft dat matras heel wat meegemaakt…

Sjoerd, (URL) - 14-08-’15 07:57
Wieneke

Oei en ik vond 15 jaar al veel te lang :-) Op de nieuwe matras ga je vast veel beter slapen.
Wat mooi die kleurtjes van de schelpjes. Jij ziet toch ook alles, he? :-)

Wieneke, (URL) - 14-08-’15 09:04
aargh

Nog veel vallende sterren gezien? Ik heb er helemaal niet meer aan gedacht! Ik lag ook wakker vannacht, heb om drie uur maar even mijn e-reader gepakt en een uurtje gelezen, daarna lukte het weer even tot zeven uur. Misschien moest ik ook maar eens een nieuwe matras.
Durf jij die trouwens zo te bestellen, zonder proefliggen? Er zijn zulke grote verschillen!

aargh, (URL) - 14-08-’15 14:20
ria

We hebben de consumentengids geraadpleegd en voorkeuren ingevuld, ze zijn in Middelburg besteld, dus mocht er iets mee zijn is het niet ver, ja we hebben het gedurfd dus. De vorige waren best dure van auping, die hebben hun geld zodoende wel opgebracht. Dit is een middelmoot maar moet goed zijn volgens de winkel waar we contact mee hadden. Dat proefliggen is toch ook maar een momentopname…
Ik heb zes vallende sterren gezien in een half uurtje tijd, ik weet niet of dat veel is ;-)

ria, (URL) - 14-08-’15 16:59
aargh

Zes maar liefst! Zat voor de meest belangrijke wensen lijkt me.
Schoenen en matrassen
koop ik nooit zonder te passen ;-)
Maar misschien ben ik een pietlut, ik zie er ook altijd enorm tegen op om ergens anders dan in mijn eigen bed te slapen.

aargh, (URL) - 14-08-’15 23:03
ria

Ja maar dat komt omdat je aan je eigen bed gewend bent. Toevallig had ik het er met joop nog over vanavond, over het online bestellen dat is zelfs nog beter dan naar de winkel gaan volgens hem, want hij had de matrassenman van de winkel nog aan de lijn gehad en die zei ook, weet u wel hoeveel verschillende soorten matrassen er zijn, dat is niet te passen! Dan kan je beter je wensen, gewicht en lengte invullen en kijken of er iets uitkomt wat je aanstaat. Dat deden we en als het niet bevalt kunnen we ze gewoon ruilen ;-)

ria, (URL) - 14-08-’15 23:24
tineke

Prachtig gezicht is dat vallende sterren een paar jaar geleden heb ik ze ook zien vallen in zeeland.
Een nieuw matras is nooit weg en zeker na zoveel jaar.
We liggen op fijne matrassen op ons vakantie adres maar zal toch blij zijn als we eind volgende week weer op ons heerlijke matras liggen.

tineke, - 15-08-’15 19:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.