Op herhaling

Vandaag was Schaerendiekedag op herhaling omdat een paar weken geleden de storm spelbreker was. Wij waren veel te laat. Dat kwam omdat gisteren de duivenvluchten uitgesteld waren vanwege onweer en andere slechte weersomstandigheden, dus die waren vandaag eerst aan de beurt en daarna nog klokken in Zierikzee... nou dan weet je het wel...

Ik had al eerder moeten gaan, want nu heb ik bijna al de muziek gemist. Er werd ook niet gedanst, dat kwam ook omdat ik er niet was natuurlijk... *kuch*.

We zaten nog wel even gezellig op het terras en aten en dronken een hapje.

Storm logeert een paar daagjes hier en samen op konijntjes jagen is nog veel leukerder dan alleen.

Verder lijden er hier in de buurt een paar mensen aan het Ria van Felius syndroom, die gaan raar doen als ze me zien. Heel apart hoor, ik word er ook bijna verlegen van.

Die mensen zelf kunnen daar niets aan doen natuurlijk, eigenlijk zou het ook beter voor ze zijn als ze niet bij me in de buurt kwamen, maar ja je weet nooit waar en wanneer je iemand tegen komt natuurlijk.

Misschien moeten ze eens naar een psychiater...

Ria Zondag 16 Augustus 2015 at 8:03 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ja, sommige mensen denken raar en daar valt dan ook beter maar niet mee te praten.
Ach ja, en soms mis je eens wat, en dat heeft ook weer een reden.

Renesmurf, (URL) - 16-08-’15 22:19
Sjoerd

Haha, vertel meer over dat syndroom….

Sjoerd, (URL) - 16-08-’15 22:41
ria

Ooit zal ik het er nog wel eens wat uitgebreider over hebben om het uit te leggen, maar meer aandacht is het niet waard hoor.

ria, (URL) - 16-08-’15 23:53
Thérèse

IK zag op TV dat het overal regende, de hele dag, behalve… in Zeeland. IK moest er weer aan denken toen ik net jouw zonnige foto zag. En wat leuk dat die honden zo goeie maatjes zijn. Ze zijn verstandiger dan sommige mensen.

Thérèse, (URL) - 17-08-’15 00:01
Wieneke

Dat zijn natuurlijk fans. Die doen altijd raar als ze in de nabijheid van hun grote idool komen. Gaan ze gillen en flauwvallen :-)

Een beetje konijn kan die twee doggies wel aan, toch?

Wieneke, (URL) - 17-08-’15 09:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.