Alles kits

Vanmorgen vroeg gingen Joop, Martin, Silvia, met hun gids en dragers van Pokhara eerst een stukje met de taxi naar ik denk Birethanti en vandaar liepen ze naar Ulleri, als je op de foto klikt kom je in maps in het gebied en onderaan staan foto's met een streep naar waar het is en je kunt ook nog inzoomen, ik denk ook leuk voor Yara en Levi, zij lezen af en toe ook mee, sprak zij trots.

Ik kreeg een berichtje van Humraj dat alles goed was, Joop heeft een Nepalees telefoon nummer en had hem gebeld.

Morgen lopen ze verder naar Ghode Pani (onder het kaartje staan weer foto's). Misschien slapen ze wel in de Snow vieuw lodge, als het maar een beetje veilig is daar?

Het weer was geloof ik niet zo geweldig, hopelijk knapt dat nog wat op.

Ik deed vandaag een rondje Ellemeet, eigenlijk was ik van plan er nog een stukje aan te plakken, maar het werd steeds donkerder en ik ging steeds harder lopen, geen regenjas bij me en mijn was hing ook nog buiten. Gelukkig was ik net voor de bui binnen.

De tv stopte er gisteravond ineens weer mee, ik zat nergens aan en zat gewoon te kijken. Gelukkig was het bijna bedtijd, ik had geen zin me er verder nog druk over te maken en vanmorgen kwam er toevallig even iemand langs met verstand van zaken. Ook weer opgelost!

Mijn fototoestel heeft sinds vanmorgen ook kuren, die zegt na een paar seconden dat er een systeemfout is, gelukkig kan ik nog wel als ik snel ben een foto maken. Ik zat al eens stiekum te gluren, maar als hij kuren krijgt ben ik het gauw zat. Zo'n kantelbaar schermpje lijkt me wel wat.... 

Verder gaat alles goed hoor!

Ria Dinsdag 22 September 2015 at 3:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

elf reacties

Dhyan

Wat leuk je kan daar met Google zomaar de bergen inlopen.

Dhyan, - 22-09-’15 19:30
Thérèse

Leuk Ria om dat zo mee te maken. En jij vermaakt je nog steeds wel, hoop ik. Groetjes!

Thérèse, (URL) - 22-09-’15 19:41
Ina

Wordt tijd dat Joop thuis komt. De apparaten misen hem ook geloof ik :-))

Ina , - 22-09-’15 19:48
ria

Alle linkjes werken niet precies zoals ik zou willen zie ik nu, gewoon een andere proberen dan maar.

Ja het wordt elke keer makkelijker om ze te volgen dat is zeker leuk. Ze slapen niet in tenten maar overnachten in lodges deze keer.

ria, (URL) - 22-09-’15 19:50
ria

Morgen zijn we al op de helft INa :-)

ria, (URL) - 22-09-’15 20:36
aargh

Prachtig is het daar! Ik vind Google geweldig om landschappen te verkennen.
Weigerachtige apparaten zijn heel vervelend. Heb je al eens geprobeerd fabrieksinstellingen van het fototoestel terug te zetten? Van sommige camera’s zijn er ook software-updates maar ik geloof dat die vaak juist voor problemen zorgen als je er niet heel veel verstand van hebt.

aargh, (URL) - 22-09-’15 22:25
ria

Ik heb eens gezocht en gelezen dat de storing bij sommigen soms gewoon weer verdwijnt, ik heb dat zelf met andere mankementen ook weleens gehad. Daarom laat ik het maar even zo, ik ben toch voorzichtig al eens aan het kijken naar een andere. De mijne wordt erg intensief en niet altijd al te voorzichtig gebruikt, ik zie ook alweer vlekjes/stofjes verschijnen als ik inzoom. Hij is al behoorlijk beschadigd vanwege een paar valpartijen en nu begint er ook iets los te laten wat ik nog wel kan lijmen, maar ja, alles bij elkaar….. En een hobby mag wat kosten toch… En ik ga niet op vakantie…. Dus vakantiegeld ook nog niet op…

ria, (URL) - 22-09-’15 22:39
Sjoerd

Haha, data vakantiegeld is Joop nu aan het opmaken… Maar af en toe wat nieuws mag best…

Sjoerd, (URL) - 23-09-’15 07:16
tineke

Leuk om hun zo te volgen hoe ze lopen door de bergen.
Wel een hele onderneming!

tineke, - 23-09-’15 08:19
Jan K. alias Afanja

Dat moeten fascinerende landschappen zijn waar ze doorheen trekken. Ik heb eerlijk gezegd liever dat jouw camera (tijdelijk) kuren heeft dan die van de reizigers … :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-09-’15 13:04
John

Een kantelbaar scherm is ideaal. Je kunt opeens op een makkelijkere manier moeilijke foto’s maken.

John, (URL) - 24-09-’15 09:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.