Zwaar

En ja hoor daar was tie weer, nu in een lodge waar ze wel wifi hebben. Vanmorgen om 5u op pad om naar 3200mtr te lopen en daar de zonsopkomst te zien. Schitterend de eerte straaltjes op de toppen! Wel een zware klim 's ochtends vroeg zonder ontbijt. Daarna weer terug naar de lodge voor ontbijt en om 9u wwer op pad richting Tadapani. Eerst mooie afdaling langs de rivier en daarna... jawel weer een fijn stukje klimmen. Net lekker douchje gedaan en zo een soepje om warm te worden.

Aldus Martin. En als ik het goed heb zie ik links op de foto Deepak de gids staan.

Juist gearriveerd in Tadapani volgens schema. Alles OK. Wel zwaar. Vanmorgen vroeg de zonsopkomst gezien, verder is het veel bewolkt.

Aldus Joop.

Wat een verschil in berichtgeving. Het is zwaar merk ik wel. Van Silvia geen bericht nu, maar dat komt vast nog wel. Misschien pas als ze thuis is.

En zo moet dat er dan ongeveer uit hebben gezien, die zonsopkomst. Prachtig natuurlijk.

 Storm vermaakt zich prima. Hij ruikt en ziet van alles. De konijntjes, maar er is ook een rat en dan natuurlijk die steenmarter, die zal ook wel ergens zitten, alles wordt 's morgens opnieuw besnuffeld.

 

Vooral bij die ren waar al die doden vielen, want kijk, daar graaft een eng beest zomaar onder het gaas door natuurlijk. Ze zitten nu veilig hoor, geen reden meer voor paniek.

Ria Donderdag 24 September 2015 at 7:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

twaalf reacties

joke

Silvia is versleten denk ik..;)

joke, - 24-09-’15 20:26
ria

Geen idee. Het is nu toch weer anders en ik ben wel erg benieuwd naar de verhalen. De hoogte breekt je op, Joop is dat wel gewend maar het blijkt hem nu ook zwaar te vallen.

ria, (URL) - 24-09-’15 20:30
aargh

Nou die zal zeker wat te vertellen hebben, zo’n ochtendklim in het hooggebergte met zonsopkomst zal zeker indrukwekkend zijn. En zwaar, maar dat hoort erbij, je krijgt zoiets niet voor niks.

aargh, (URL) - 24-09-’15 21:53
Irene

Als je dat ziet besef je pas goed hoe bijzonder het is dat er elke dag weer een nieuwe dag komt. Okee dat klinkt misschien evangelisch :-@ maar ik meen het.

Irene, (URL) - 24-09-’15 22:01
fialas

steenmarters zijn ondernemende diertjes. Wij hebben in de straat de een na de ander een rooster van gaas gemaakt om ‘s avonds onder de auto te leggen.
En vorige week heeft een steenmarter het hele Maasdal rorndom Maastricht een uur in het duister gezet.. De dader lag dood naast het doorgeknaagde kabeltje.

fialas, - 24-09-’15 23:17
fialas

is die hond van Silvia? En is ze met Joop mee naar Nepal. Je ziet ik raad maar wat, ben nog niet helemaal bij.

fialas, - 24-09-’15 23:18
Renesmurf

Het is daar zwaar en hier valt het soms ook niet mee, maar gaandeweg de tijd krijgt alles een plaats.

Renesmurf, (URL) - 24-09-’15 23:26
Sjoerd

Sstorm heeft de tijd van zijn leven…

Sjoerd, (URL) - 25-09-’15 06:55
Dhyan

Ik heb gehoord dat er in het vroegere rubber (tegenwoordig doen ze dat niet meer zodat het rubber marterproof is) visolie is verwerkt zodat de Marter meent met voedsel te maken te hebben.

Dhyan, - 25-09-’15 10:32
Jan K. alias Afanja

Zo’n zonsopkomst moet een onvergetelijke indruk maken lijkt me. Het is bijna magie zoals die bergtoppen verkleuren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-09-’15 10:48
ria

@fialas: goed geraden! :-)

ria, (URL) - 25-09-’15 10:54
sil

Met Sil is alles ok hoor….we zijn nu net in de hot spring geweest en wachten op het avond eten
Alles is fantastisch en ik voel me hier als een vis in het water…wel wat spierpijn van het klimmen en dalen maar de uitzichten en de lol maken een hoop goed
Af en toe geen internet is ook heeeerlijk ;)

sil, - 25-09-’15 14:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.