Back home

Het was een lange dag van wachten. Zoals altijd de laatste weken vroeg wakker en vroeg op, maar de laatste dagen hadden we daar gelukkig wel prachtig weer bij. Zodoende vanmorgen ook al lekker vroeg aan de wandel.

En daarna weer wachten, waar zijn ze nu, wanneer gaan ze landen, zijn ze al onderweg. Ik werd er niet goed van.

Maar ze zijn gezond en wel geland, dat is het voornaamste. Sil heeft haar spullen gepakt en is gelijk huiswaards gekeerd. Storm wilde niet eens mee, die had het hier veel te leuk met al dat ongedierte.

Joop en ik zijn inmiddels weer bijgepraat, tenminste wat betreft een paar zaken. Hij is wel twee (2) keer gevallen. Eén keer toen er een hond in de weg liep en één keer toen er geen ravijn in de buurt was en een paar keer uitgegleden ook, net als iedereen, ook toen was er geen ravijn in de buurt. Het was glad omdat het veel regende.

Ik kreeg een armbandje en een pasjmina van Joop, de wierook is weer aangevuld en de doeken voor Marlies liggen ook klaar.

 Verder is het natuurlijk heel anders om met je vader op vakantie te gaan dan met leeftijdgenoten.

Ik heb ook altijd afschuw van vrouwen die zeggen dat ze de beste vriendinnen zijn met hun dochters, of andersom. Je bent en blijft hun moeder en dat geldt voor vaders net zo.

Dit vind ik echt de allerleukste foto!

Deepak tien jaar al de gids van Joop en ze hebben 1 keer mot gehad, nu zes jaar geleden, een erg boze man hoor die Joop.

Alle foto's van Joop staan in de Nepal map van dit jaar.

Ria Donderdag 01 Oktober 2015 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

achttien reacties

Thérèse

Ah ik ben helemaal opgelucht, samen met jou. Ik ga straks de foto’s bekijken (of morgen). Fijn dat ze er weer zijn. Slaap lekker straks.

Thérèse, (URL) - 01-10-’15 19:32
aargh

De foto van Joop en Sil vind ik ook heel mooi, niet alleen het beeld van die twee in de lage zon met die schitterende achtergrond, maar vooral ook hoe ze erop staan, vader en dochter zo gelukkig samen!

aargh, (URL) - 01-10-’15 19:34
Brillie

Geen mens gelooft dat ze op der teenslippers gelopen heeft.

Brillie, - 01-10-’15 19:39
Margo

Eind goed al goed! Zou niks voor mij zijn al dat geklauter en geglibber. Die foto van vader en dochter is echt mooi! Ga straks de rest bekijken.

Margo, (URL) - 01-10-’15 19:41
marlies

Zo. Iedereen weer heel en gezond terug. Fijn om zo thuis te komen. En wat een prachtige stapel doeken. Joop maakt zich zo wel onsterfelijk hoor. De kleindochters kunnen voorlopig, alser niet te veel babies geboren worden. Wel weer vooruit.

marlies, - 01-10-’15 19:56
Sjeu

Fijn dat iedereen weer veilig thuis is! Goed om daar te zijn met een fijne gids als Deepak! En ook een mooie foto is die met de liefdevolle blik van Sil naar Joop :-)

Sjeu, - 01-10-’15 20:26
Dhyan

Fijn dat ze heelhuids weer thuis zijn.

Bij die vaten op het dak (bij de foto’s van Joop) staat toch ‘stroomvoorziening’, heeft het dan toch met elektriciteit te maken zoals je zei.

Dhyan, - 01-10-’15 22:12
Irene

Ha mooi. Nu kun je weer op twee oren slapen, zoals de Belgen zeggen ;-)

Irene, (URL) - 01-10-’15 23:08
Sjoerd

Eind goed al goed…

Sjoerd, (URL) - 02-10-’15 08:10
ria

Nee hoor Sjoerd dat lijkt maar zo.

ria, (URL) - 02-10-’15 08:55
John

Uitglijden doen meer mensen daar denk ik. Regen maakt alles glad.

John, (URL) - 02-10-’15 09:35
Jeanne

Op reis gaan is leuk, maar thuiskomen nog leuker.

Jeanne, (URL) - 02-10-’15 09:49
Dhyan

Het is zaak om on speaking terms te blijven, proberen te zien welke beschadiging (meestal een onredelijke grief uit het verleden die opspeelt in een nader jasje) de oorzaak is van de gevoelsexplosie.

Dhyan, - 02-10-’15 11:29
Jan K. alias Afanja

Fijn dat ze veilig terug zijn.
Ze zijn teruggekomen met zoveel foto’s dat ik ze maar niet in één keer bekijk. Ik heb ze deels bekeken, voor de rest kom ik een dezer dagen nog wel eens terug.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-10-’15 12:13
tineke

Fijn dat ze weer veilig thuis zijn!`
Aan Joop zijn gezicht te zien blij dat hij jou weer ziet en Storm zijn Sil.

tineke, - 02-10-’15 13:20
Wieneke

Je kunt weer ophouden met wachten, Ria. Fijn dat ze weer veilig geland zijn na een mooie reis. Ik heb wat foto’s bekeken en ze zijn prachtig.

Wieneke, (URL) - 02-10-’15 17:17
ria

Sil is NIET uitgegleden zegt ze en ze liep steeds voorop bij de drager, dat dat maar even vermeld is.

ria, (URL) - 02-10-’15 17:23
hanscke

Mooi dat iedereen weer heelhuids is teruggekeerd. Had Sil niet de behoefte om nog even lekker na te kauwen, of riep haar eigen thuis te hard?

hanscke, (URL) - 03-10-’15 17:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.