Gebuur

Heerlijk wandelweer en dat deed ik dus, na een prima nachtrust. De matrassen slapen ook al heerlijk!

Na de wandeling kwam ik in de winkel en daar hoorde ik dat er deze week twee buurmannen uit onze weg overleden waren, ik wist dat niet en dat vind ik best erg. Het is niet dat ik niet sociaal en meelevend ben en als ze buiten lopen maak ik best wel praatjes en zeg altijd goeiendag.

Maar ik zit niet in verenigingen en ga ook niet naar de kerk, de krant lees ik maar half en vaak ook helemaal niet, hoe kom je dan zoiets te weten? Niet.. denk ik.

Onze burenband is niet groot. Toevallig deed ik afgelopen week een rondje langs een paar buren om iets te vragen, niet bij die twee dus, maar dat vond ik best leuk en leerzaam. Zo kom je nog eens iets te weten.

De foto's nam ik vanmiddag, als altijd foto's van de dag van vandaag. De ganzen vliegen weer volop en dat bord hing daar, het lijkt me een bijbeltekst. Het zag er wel artistiek uit.

Ria Vrijdag 09 Oktober 2015 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Renesmurf

Ja, het is toch de krant en je sociale netwerk, maar wat geeft het, je bent er nu toch ook achter. Niet mee zitten, het is prima zo.

Renesmurf, (URL) - 09-10-’15 21:26
Thérèse

Nee, ik weet dat ook allemaal niet. Maar ja, het is niet anders. Geniet maar lekker van het mooie weer, Ria.

Thérèse, (URL) - 09-10-’15 23:41
John

Slapende matrassen vind ik maar niets :) Geintje. Fijn dat ze lekker liggen. Zit ik hier komt jou reactie binnen. Wat een toeval :)

John, (URL) - 10-10-’15 09:31
Wieneke

Er zijn niet altijd overlijdensadvertenties, dus al zou je wél een krant lezen dan nog weet je het niet altijd. Je moet het in een kleine gemeenschap echt hebben van de buurpraatjes. Dat is absoluut geen geroddel, dat zijn dienstmededelingen, zeg ik altijd. Heel belangrijk voor de samenhang. Anders kun je net zo goed in een Vinexwijk waar niemand iemand kent gaan wonen.

Wieneke, (URL) - 10-10-’15 09:38
Sjoerd

Je moet het hebben van je Netwerk. Ik heb geen krant en woon in een buurt waar de buren sneller verhuizen dan ik auto’s verzamel…

Sjoerd, (URL) - 10-10-’15 16:15
Margo

Prachtig die foto’s van vogels in de lucht!

Margo, - 10-10-’15 20:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.