Stuk

 

We moesten vanmorgen alweer in het ziekenhuis zijn, Joop bij de trombosedienst en ik voor nacontrole van de tandjes. En een bende dat het is in dat ziekenhuis, er wordt al volop gesloopt vanwege de ingrijpende verbouwing.

De tandarts gaat morgen verhuizen, dus daar hoef ik niet meer te zijn. Ik moet nog wel een keer terug naar de maker, want er is nog iets niet goed. Ik leg het maar niet uit, maar het komt goed zegt de tandarts.

De tocht in Nepal op grote hoogte was duidelijk weer van invloed op Joop zijn INR waarde die bij terugkomst veel te hoog was. Die is nu weer goed. Zo... en nu voorlopig geen ziekenhuis meer aan de binnenkant graag.

De herfst kleurt het hele landschap prachtig, erg mooi om doorheen te rijden ook al scheen er vandaag geen zon. We waren weer lekker op tijd thuis, dus vanmiddag nog een fijne wandeling.

De hortensia op de Didi foto die ik een jaar of vier geleden kreeg heeft daarna nooit meer gebloeid, maar dit jaar weet hij niet van ophouden, hij begint nu weer gewoon opnieuw. Net als sommige rozen ook niet van ophouden weten, dat vind ik er wel erg leuk aan. Of ze hebben prachtige oranje rozenbottels. Ik vond nooit zoveel aan rozen, maar begin ze toch steeds leuker te vinden, op de stekels na dan...

Ze hebben de koekjes laten vallen bij de PLUS, allemaal stuk, dat is lastig, want wat is dan één koekje, je pakt er dan zomaar per ongeluk twee, of misschien wel drie, ongewild.

Ria Woensdag 28 Oktober 2015 at 4:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

Thérèse

Nee, even geen ziekenhuis meer. Ik ken dat gevoel. Soms blijf je bezig. Bah…
Mooie foto van Didi; ik zou haar het liefst even lekker willen aaien, Doe jij het dan maar voor mij.

Thérèse, (URL) - 28-10-’15 20:08
ria

Gedaan hoor. Ik heb haar net lekker naar haar bedje gebracht met een extra knuffel van jou ;-)

ria, (URL) - 28-10-’15 20:31
fialas

Prachtige foto van die roos, hij geurt van mijn schermpje af, beeldschoon. Een doorbloeier dus, Ik krijg er deze week ook twee, twee geurende klimrozen,, ze komen van Kwekerij Het Rozenrijk uit Chaam. Van zo’n kweker kan je nog heel wat leren ; zoals: doorbloeiers krijgen geen bottels, en bottelrozen zijn geen doorbloeiers. ‘t Is of het een, of het ander. Nooit geweten.

fialas, - 28-10-’15 21:03
ria

Oh wat leuk! Nee dat wist ik ook niet, maar nu ik het wel weet zie ik ook dat het zo is ☺

ria, (URL) - 28-10-’15 21:35
Sjoerd

Van die bottels kun je heerlijke wijn maken

Sjoerd, (URL) - 29-10-’15 12:19
Jan K. alias Afanja

‘t Is mooi dat er ziekenhuizen zijn, maar je kunt er maar beter niet te vaak komen, want dat is maar zelden een goed teken. Dan kun je maar beter wat in de tuin rondscharrelen om te genieten van de geur en de aanblik van bijvoorbeeld zo’n mooie roos.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-10-’15 13:07
John

Was je in Goes? Want daar was ik gister en daar was het ook een bende. En veel lawaai en zo. Je zal er maar liggen.

John, (URL) - 29-10-’15 13:50
hanscke

Didi kijkt zo mooi wijs. Ziekenhuizen, zijn ziekenfabrieken en daar maken ze je ziek, daar moet je niet wezen, zei mijn vader altijd.
Wij hebben hier de laatste dagen alleen maar grijs gezien. en ja omdat er nog van alles bloeit, kom ik er nog niet toe om de tuin winterklaar te maken.

hanscke, (URL) - 29-10-’15 20:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.