Uitgewipt

Als foto's niet scherp zijn doe ik er maar wat geks mee, zoals deze.

Ik was weer op weg naar huis en ik was zoooooo blij, want eindelijk zit de boel vast! Ik ben eerst een peperbol gaan eten bij de PLUS en dat ging zonder gewip, want als je aan de ene kant kauwt moet het niet aan de andere kant losschieten en dat deed het. Nu kan ik er pas echt blij meer zijn, want mooi vind ik het wel.

Deze kan zeker mee tot mijn negentigste denk ik en als het dan niet meer lekker zit doe ik ze gewoon uit. gedoe met die tanden... er zijn ook lekkere dingen waar je niet op hoeft te kauwen.

De dag bestond dus voornamelijk uit wachten op tot het zover was dat ik kon gaan rijden, ik had geen zin om te gaan wandelen dus tekende ik wat, ook leuk!

Ria Donderdag 05 November 2015 at 6:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

marlies

goed zo, laat jij je tanden maar eens zien.
wie weet waar je ze nog in moet zetten.

marlies, - 05-11-’15 19:09
tineke

Nou dat is een mond met een stel prachtige tanden.

tineke, - 05-11-’15 20:18
Ina

Zit er mooi uit Ria!! Fijn dat het nu goed zit met die tandjes

Ina, - 05-11-’15 21:49
John

Zo ver als ik aan de foto kan zien staan ze je goed. Als ze dan ook nog lekker kauwen is het helemaal fijn :)

John, (URL) - 06-11-’15 08:42
hanscke

Ziet er prachtig uit. Een hap nemen is nu geen probleem meer voor je. maar als ik 90 ben wil ik nog steeds tanden hebben. Ik hoop zo dat de mijne vast blijven zitten. Ik zorg heel goed voor ze….

hanscke, (URL) - 06-11-’15 17:08
Margo

Je ziet er uit als een jonge blom. Zo mooi! :-)
Is dat nou een hoop eng gedoe met die implantaten?
Misschien moet ik er ook eens aan. Heb wel veel kronen ondertussen.

Margo, (URL) - 06-11-’15 18:26
ria

Het is niet eng hoor, pijn valt ook mee al is het niet pijnloos natuurlijk. Maar ik zou dat gewoon eens aan een kaakchirurg vagen, die kan ook zien of je eventueel nog genoeg bot hebt enzo. Fijn is het zeker, beter dan een gewoon gebit dat op den duur toch los gaat zitten.

ria, (URL) - 06-11-’15 18:33
Margo

Met de kaakchirurg heb ik zulke beroerde ervaringen dat ik hetzelfde gedrag vertoon als een hond die naar de dierenarts moet. Maar ik vraag het wel eens aan de tandarts. De meeste tanden heb ik nog, gekroond en wel, dus bot zal wel ok zijn.

Margo, (URL) - 06-11-’15 18:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.