Flauwte

'Nu word je toch echt oud hoor' zei mijn zus toen ik vertelde dat ik vanmorgen een afspraak had bij de pedicure, ze moest er nogal om lachen...

 Maar het was best lekker en ze pulkte ook weer even aan mijn likdoorn, die alweer wat was aangegroeid. Nu kan ik het komende keren wel weer zelf natuurlijk, maar die likdoorn daar zal ik nog weleens voor terug moeten, die dingen groeien gewoon weer aan.

Toen ik thuis kwam en mijn bevindingen aan Joop verteld had en voor hem ook nog wat lekkers om te smeren en te raspen had meegekregen, kwam hij met zijn verhaal. Hij was flauw gevallen en had zichzelf terug gevonden op de grond naast de werkbank. Dat is niet leuk natuurlijk, maar gelukkig goed afgelopen.

De rest van de dag ben je daar dan toch mee bezig, dus we gingen samen een rondje doen, even de buitenlucht in. Joop voelde zich toch niet helemaal jofel, dus maakte hij nog even een afspraak bij de dokter. Eerder had hij al gebeld voor dat kastje voor de hartritmestoornis, waar hij eens een dag mee zou lopen, daar kwam ook maar niet van, dus dat moest nu ook maar eens gebeuren.

Eind van de middag konden we nog even terecht gelukkig, de bloeddruk was goed niks verontrustends, dus gewoon de zevende maar een dag met het kastje lopen. Afwachten of daar iets uit komt.

Dit staat in de ruit:

"Drie eygenschappen noodigh in de Chirurgie:

Een valcken oogh,

Een leeuwen hert,

Een juffers hant." 
-- Jacob Cats


Ria Dinsdag 01 December 2015 at 6:48 pm | | Standaard

tien reacties

aargh

Wat zei vadertje Cats dat toch weer mooi. Je druppelfoto’s zijn ook prachtig, en wat zijn die bessen nog lekker rood. Regen heeft soms ook wel wat.
Hopelijk wordt dat geen terugkomend iets, die flauwtes. Dan toch liever een likdoorn.

aargh, (URL) - 01-12-’15 19:54
Sjoerd

Hele mooie foto’s van die rozenbottels, toch maar even oppassen met Joop. Je schrikt je lens toch…

Sjoerd, (URL) - 01-12-’15 21:52
marlies

ik hield er even mijn adem door in. adembenemend mooie foto’s ria

marlies, - 01-12-’15 22:30
ria

Het zijn geen rozenbottels hoor Sjoerd, wat dan wel weet ik ook niet precies, kleine besjes in elk geval :-)

ria, (URL) - 01-12-’15 22:47
Wieneke

Heel verstandig om hier even mee naar de dokter te gaan. Zo’n kastje geeft vaak goede informatie en daar kan je dan weer wat mee.

Wieneke, (URL) - 02-12-’15 12:28
Dhyan

Allereerst hoe is het inmiddels met Joop ?
Maak je deze foto’s nou weer met je ‘oude’ camera of had je toch een nieuwe gekocht?

Dhyan, - 02-12-’15 17:43
ria

Joop voelt zich nog een beetje ‘vreemd’. Verder wel een ‘gewone’ dag gehad, hij doet het wat rustiger aan.
Deze zijn gemaakt met mijn oude camera, hij doet het nog steeds goed, dus ik wacht nog even met een nieuwe, misschien komend voorjaar, als deze het blijft doen tenminste ;-)

ria, (URL) - 02-12-’15 18:16
Dhyan

Ik vrees dat ieder ander toestel een teleurstelling wordt. Hij (en jij natuurlijk ook) maakt geweldig mooie foto’s. Een Panasonic was het toch?

Dhyan, - 02-12-’15 22:08
Dhyan

Ik wilde er nog iets bijzetten mij het bericht verstuurde zichzelf omdat ik de zijkant van de muis raakte. Maar ik las dat Joop hartritmestoornissen heeft en als dat de oorzaak is kun je je nog dagenlang een beetje vreemd voelen.

Dhyan, - 02-12-’15 22:10
ria

Ja Panasonic tz40 heel fijntoestel, als ik een nieuwe koop wordt het weer een Panasonic.
Joop zijn hart slaat regelmatig een slag over, dat heeft hij al heel lang.

ria, (URL) - 02-12-’15 22:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.