Uit het kastje

Joop moest vandaag voor de uitslag van het kastje naar de cardioloog in Goes en omdat mijn bril op instorten stond reed ik even mee tot Zierikzee om die te laten maken. Joop zou me dan op de terugweg weer ergens oppikken..

De uitslag was niet verontrustend, ze konden er ook niet veel van maken. Hij krijgt nu Beta blockers en moet die twee maanden slikken, daarna twee dagen met het kastje lopen en zien wat er dan van komt. Als hij flauwvalt moet hij het zeggen.... zei Joop.

Mijn bril werd keurig gemaakt en ondertussen paste ik er eens een paar, want volgend jaar is het weer tijd voor een nieuwe. Ik neem me altijd voor er voorzichtig mee te doen en de eerste tijd als ik een nieuwe heb lukt dat ook wel, maar die ik nu heb zit inmiddels alweer vol met krassen, want hij verdwijnt tijdens het wandelen nogal eens in mijn tasje.

Onderweg richting huis kwam ik hier voorbij. De site is nog niet optimaal, want de schuur was gewoon open vandaag en toen ik zei dat terug zou komen was ik welkom zei hij.

Zodoende een paar Zierikzeese foto's waar ze het Havenpark aan het verbouwen zijn, de rest van de foto's zit in het mapje Zierikzee natuurlijk, dat ik voor de gelegenheid hieronder plaats.

Ria Maandag 21 December 2015 at 6:48 pm | | Standaard

zeven reacties

joke

Als je flauwvalt moet je het zeggen…tja….

joke, - 21-12-’15 19:39
aargh

Doosje mee in de tas!
Die uitslag is dus nog een beetje vaag. Maar niet verontrustend is nog altijd beter dan dat ze wel iets vinden.

aargh, (URL) - 21-12-’15 19:55
Sjoerd

Een beetje flauw van die artsen… Zierikzee is een mooi dorp. Ik heb daar in de oude haven heerlijk gegeten destijds.

Sjoerd, (URL) - 21-12-’15 22:33
ria

Stad hoor Sjoerd!

ria, (URL) - 21-12-’15 22:37
Renesmurf

Misschien een idee om een hoesje te kopen, dan kan daar je bril fijn in!
Ja, zo leven we lekker voort.

Renesmurf, (URL) - 21-12-’15 23:26
John

Sterkte voor Joop! Ik mag volgend jaar ook weer. Kijken of ze dan wat leuks voor me hebben. Er veranderd op dat gebied ook constant van alles.

John, (URL) - 22-12-’15 07:41
Jan K. alias Afanja

Misschien is het een idee om toch eens een brillenkoker aan te schaffen …
Fijne tip van dat flauw vallen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-12-’15 11:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.