Ik durf!

 

Het was twee januari acht uur, toen ik dit voorbij zag komen op facebook. Ik zat constant met ons pasgeboren plan in gedachten, de eventuele gevolgen en de onzekerheid die het met zich meebrengt, dus ik deed een berichtje, want ik durfde best.... en het was vooral deze zin die me aansprak:

Durf jij jouw uitdaging met ons te delen? Misschien kan je wel een steuntje in de rug gebruiken of juist anderen inspireren!

Ik vertelde ongeveer hetzelfde verhaal als ik gisteren hier deed en ik kreeg even later al een berichtje terug, of we een afspraak konden maken.

Vanmiddag is ze langsgeweest. We hebben gezellig zitten kletsen en zondag komt het begin van ons verhaal hier te staan met over een tijdje een eventueel vervolg. Ik ben benieuwd!

Ria Dinsdag 05 Januari 2016 at 4:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

hanscke

Wat een mooie nieuwe schwung geeft jullie besluit wat jullie genomen hebben. Het kan niet anders of het gaat een heel spannend jaar worden. Leuk, geniet er van.

hanscke, (URL) - 05-01-’16 19:04
aargh

Wat leuk, het wordt een heel project zo :-)

aargh, (URL) - 05-01-’16 19:20
Sjoerd

Dat klinkt super…

Sjoerd, (URL) - 05-01-’16 20:44
Jan K. alias Afanja

Het wordt een mooi en spannend jaar op deze manier. Mooi! :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-01-’16 15:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.