In het nieuws

Afgelopen nacht droomde ik dat Sas en Sers ons huis gekocht hadden, het kwam zelfs in het journaal , waardoor ik het zelf ook pas te weten kwam, dat was wel een beetje raar. Vast om de zomer in Zeeland te vieren.

Ze kwamen even langs en o o o  wat waren ze blij met hun mooie nieuwe huis, garage, carpoort, sauna, buitendouche, wijnkelder, tuin, vijver, kantoor, alles vonden ze geweldig! Ik vond het natuurlijk ook fantastisch want alles zou zo blijven.

Het houdt me zodoende dag en nacht bezig. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed, en tussendoor ruim ik af en toe nog maar eens wat op, daar is het tenslotte weer voor. Ik heb nog nooit zo'n keurig huis gehad en ik ben nog lang niet klaar hoor. Joop maakt nog geen aanstalten om zijn kantoor fotoklaar te maken.

Tussen de buien door gingen Didi en ik even naar het strand voor een wandelingetje, het was nog steeds stormachtig, maar ze heeft even lekker kunnen rennen dat was nodig blijkbaar want ze holde de poten uit haar lijf.

Ik zou ook graag buiten nog een beetje opruimen en in de tuin wat dingen doen voordat de fotograaf komt, maar dan moet het wel even droog worden en ik denk ook niet dat dat werkelijk helpt, want de tuin zal wel platgegooid worden, vijver dicht, bomen eruit, het is nu eenmaal bedrijfsgrond en het mag bebouwd worden, dus ja, het behoort allemaal tot de mogelijkheden en daar denk ik dan aan, 's nachts vooral.

Ria Vrijdag 15 Januari 2016 at 5:05 pm | | Standaard

dertien reacties

aargh

Wat een prachtige zeefoto’s Ria! Gelukkig blijft die zee, wat er ook gebeurt :-)

aargh, (URL) - 15-01-’16 19:51
Margo

Dat moet je loslaten. Maar dat is tegen dovemansoren gezegd. Wij verhuisden uit ons huis in Breda, hadden twee jaar tevoren de tuin opnieuw in laten richten, grote vijver erin, die was beeldbepalend, de kopers gooiden ‘m al snel dicht! Daar baalde ik van maar zij hadden het gekocht dus mogen ze het ook afbreken.
Maar Saskia en Serge, hoe kom je daar nu in hemelsnaam op?

Margo, (URL) - 15-01-’16 20:06
Margo

Inderdaad schitterende foto’s!

Margo, (URL) - 15-01-’16 20:07
ria

Ik heb werkelijk geen idee Margo, ik vond het zelf ook heel raar, het was ook heel echt, ik was zo opgelucht, hahaha en dan word je wakker…

ria, (URL) - 15-01-’16 20:13
marlies

saskia en serge, je hebt wel een webpagins gelinkt die past:-)) (zomer in zeeland, het zijn de kleine dingen die het doen en dan ook nog een speciaal seniorenprogramma. wie weet staan ze een dezer weken wel op de oprit.;_)

marlies, - 15-01-’16 22:53
Dhyan

Volgens mij wonen ze tamelijk anoniem hier bij mij in de buurt.

Dhyan, - 15-01-’16 23:16
Renesmurf

Ja, dat snap ik. Het fijnst is als er nieuwe bewoners komen en die er net zo gelukkig gaan worden als jij.
Maar je weet, het kan ook anders. En dat is niet het belangrijkste, maar het houdt je toch bezig.

Renesmurf, (URL) - 15-01-’16 23:26
Thérèse

Ja, tegen dat soort dromen doe je niks, denk ik. Probeer een beetje net zo rustig te worden als Joop of lukt dat sowieso niet? Ik heb geen idee wat je ertegen kunt doen.
Je hebt inderdaad weer prachtige foto’s gemaakt. Dat kan je in Zonnemaire ook nog steeds doen en nog veel meer.
Alleen heb ik nu vast dat liedje in mijn hoofd van ‘zomer in Zeeland’, haha. Slaap lekker!

Thérèse, (URL) - 15-01-’16 23:50
John

Het zou toch wel zonde zijn als men de tuin platgooit. Wat een rare droom trouwens.

John, (URL) - 16-01-’16 10:13
ria

ja vond ik ook, ik denk nooit aan Saskia en serge

ria, (URL) - 16-01-’16 11:03
Sjoerd

Ik zou blij zijn als het huis goed verkocht zou worden. Wat daarna ermee gebeurt zou me een rotzorg zijn.

Sjoerd, (URL) - 16-01-’16 12:29
Jan K. alias Afanja

Makkelijk praten natuurlijk, maar volgens mij kun je toch maar beter proberen om je huidige huis los te laten en wat meer te dromen over je nieuwe huis.
Je zeegezichten zijn in elk geval weer prachtig, en het is gelukkig zoals aargh zegt: die zee blijft wel.
Een goed weekend en fijne dromen gewenst. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-01-’16 15:52
hanscke

Zit ik de rest van de dag opgescheept met ochtend in Zeeland in mijn kop. Nou ja zeg, misschien doen de prachtige foto’s mij dat gezang toch vergeten.

hanscke, (URL) - 16-01-’16 16:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.