Geschuif

Verder met de opruimwerkzaamheden maar weer. Vandaag de onderste twee schuiven van het kastje in de gang, daar worden alle gebruiksaanwijzingen, kassabonnetjes die tegenwoordig als garantiebewijs dienen en andere bewaardingen in gelegd. Nu ben ik nog zuinig geweest met dingen weggooien, want sommige dingen zijn ook gewoon leuk om te bewaren, dan kunnen de kinderen ook nog eens lachen bij het opruimen.

Diploma's en getuigschriften, ook van Didi natuurlijk, die bewaar je gewoon. Maar al met al kan alles nu gewoon in één schuif en heb ik gewoon een lege over... toch wel handig als je naar een huis met minder ruimte gaat (misschien).

Ook vond ik brieven. Vroeger gebeurde het weleens dat ik een half jaar niets hoorde, dat kon toen gewoon gebeuren. Tegenwoordig heb je normaal gesproken bijna dagelijks contact, al hoeft dat van mij ook niet zo nodig. Het kan ook teveel zijn en een beller ben ik nog nooit geweest.

Ria Vrijdag 29 Januari 2016 at 7:14 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

hanscke

Ach dit zijn van die leuke dingen om terug te vinden. Ik kan mij er dan helemaal in verliezen, dwz ik kan mij dan weer totaal in die tijd die al lang voorbij is terugplaatsen, voor even dan. Het drukt mij dan met de neus op de feiten dat tijd niet is vast te houden en ik de conclusie moet trekken voorbij is voorbij. En dan stap ik vaak weer met hernieuwde veerkracht in het leven van nu.

hanscke, (URL) - 29-01-’16 20:10
Margo

Als ik brieven tegenkom en die begin te lezen is de rest van de middag verloren…

Margo, (URL) - 29-01-’16 20:34
Renesmurf

Ja, rustig aan, teveel hoeft niet, maar te weinig moet je niet aan denken, denk ik.

Renesmurf, (URL) - 30-01-’16 00:31
Sjoerd

Ik zie helemaal geen plaatjes hier, alleen een bord met een blokkeringsteken….

Sjoerd, (URL) - 30-01-’16 08:25
ria

Bij mij nu weer wel, er was een flinke storing bij photobucket. Misschien pagina even vernieuwen.

ria, (URL) - 30-01-’16 08:28
John

Hier ook een lade met bonnetjes en garantiebewijzen en zo. JE weet maar nooit, hoewel ik denk dat er wel in opgeruimd kan worden.

John, (URL) - 31-01-’16 09:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.