Versleten

Mijn klompen zijn op, ik loop op de nieten.

Ik denk niet dat ik op mijn volgende adres nog klompen aanschaf en overweeg dan ook over te stappen op Crocs, die zijn wat geruislozer en daardoor ook binnen makkelijker even aan te schieten.

Terwijl de makelaar met de kijkers ons huis bekeek dronken wij koffie bij Mir. Of het wat wordt weten we nog niet natuurlijk en voorlopig staan er nog een paar cakes in de planning.

Vermoeiend is het wel ook al doe je dan voor de rest van de dag niets behalve een wandelingetje maken. Eigenlijk kunnen we natuurlijk ook niet wachten om ergens anders aan de slag te gaan.

Ria Dinsdag 02 Februari 2016 at 4:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

tien reacties

Margo

Kijk uit met die Crocs, ik heb ze voor in de tuin, maar in deze tijd van het jaar glij je er zo mee uit als je naar buiten stapt en het is nat.
Ja, je wordt wel uit je doen gehaald met kijkers he? Met een beetje geluk kunnen jullie snel beginnen aan het nieuwe huis.

Margo, (URL) - 02-02-’16 18:55
ria

Met klompen glij je ook uit hoor en met laarzen en wandelschoenen :-D

ria, (URL) - 02-02-’16 19:19
Thérèse

Zo, heel wat kilometers op rondgestruind. Niet weggooien, Ria; mooi voor aan de deur van een schuurtje, als herinnering. Spannend die kijkers, hè?

Thérèse, (URL) - 02-02-’16 19:32
ria

Neeee dan weet ik wel wat leukers aan de deur van een schuurtje hoor, zo lang heb ik deze nog niet.

ria, (URL) - 02-02-’16 19:37
Sjoerd

Ik sta op Crocs, altijd last van mijn voeten gehad maar met Crocs loopt het prima. Thuis een paar als sloffen en buiten een paar voor in de tuin. Bevalt me super.

Sjoerd, (URL) - 02-02-’16 21:32
marlies

van weinig bezigheden word je zo moe als van wachten.( is wachten trouwens wel een bezigheid en zo niet wat is het dan?)

marlies, - 02-02-’16 22:09
Renesmurf

Ja, maar ook deze dagen tellen mee en zijn het waard.
Wat je gewend bent zal je daar ook bevallen, maar eens wat anders proberen kan ook geen kwaad natuurlijk.

Renesmurf, (URL) - 02-02-’16 22:18
Wieneke

Ik herken het wezenloze van tussen twee huizen in zitten maar al te goed…… Je kunt nog helemaal niks behalve afwachten en zorgen dat het oude huis en de tuin er netjes bij staan/liggen. Bij ons duurde het gelukkig nooit lang, maar dat was natuurlijk ver voor de huizencrisis. Alles is nu toch anders. Maar jullie zijn nog maar net bezig.

Wieneke, (URL) - 03-02-’16 09:28
Jan K. alias Afanja

Geduld is een schone zaak, zeker waar het om wachten gaat …(Maar het moet natuurlijk niet al te lang duren)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-02-’16 10:52
John

Ik doe iig wel veel langer met mijn klompen dan jij. IK herinner me nog dat je deze kocht volgens mij. Ik loop op boeren klompen en Zweedse. Dat bevalt me wel.

John, (URL) - 03-02-’16 18:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.