Groter groeien

 

Het is weer weer om een beetje te fröbelen.

Joop ging nog eens wat opmeten en kijk, de kapstok kan gewoon. Die meterkastdeur gaat toch nooit helemaal open. Jammer nu moet ik weer wat nieuws verzinnen voor de haken. En de keuken wordt steeds groter, misschien toch wel plek voor een vaatwasser.

Kortom ons huisje wordt steeds groter.

Ria Zaterdag 20 Februari 2016 at 7:32 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Ja, zo moet je soms je plannen bijstellen aan de situatie! Het hoort zo en is fijn om te lezen en het komt helemaal goed.

Renesmurf, (URL) - 20-02-’16 20:23
Sjoerd

Zonder een vaatwasser verhuis ik niet….never nooit niet.

Sjoerd, (URL) - 20-02-’16 23:34
Ina

Fijn om te weten!! Meten is weten!! :-0

Ina, - 20-02-’16 23:42
Hanneke

Lekker schuiven, is leuk.
Misschien kan de keuken ook op de plek van de optionele en dus niet aanwezige badkamer, bijvoorbeeld. En dan de eettafel lekker bij de openslaande deuren. Dat soort dingen denk ik dan. Dat kan allemaal zo lekker op papier.. En meestal, maar niet altijd, eindig je waarmee je begon.

Hanneke, - 20-02-’16 23:44
ria

Dat zou misschien eventueel wel kunnen Hanneke, maar daarvoor moeten er teveel leidingen verlegd worden en ik vind het ook wel leuk om de keuken bij de deuren te hebben :-)

ria, (URL) - 21-02-’16 10:36
Jan K. alias Afanja

Ik zou het nog even rustig aan doen met plannen op basis van de huidige afmetingen. Misschien is het nieuwe huis nog niet uitgegroeid, je weet maar nooit … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-02-’16 00:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.