Dagje extra

Een beetje opgeruimd daar waar de caravan stond en een paar rozen gesnoeid, dat is nog vroeg dat weet ik maar de bottels hingen er toch wat slordig bij  en die rozen overleven dat wel denk ik.

Het was lekker weer om buiten wat te doen en te wandelen. Ik maakte geen foto's, in de polder valt er nu eenmaal niets te beleven rond deze tijd, daarom reed ik vanavond even naar de Brouwersdam. Ook geen schokkende beelden, maar toch iets.

Weer thuis keek ik hoe het vier jaar geleden op de 29se februari was en toen ik de foto's op mijn pc zag vond ik het jammer dat ik dat vandaag ook niet gedaan had.

Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen, we zullen zien.

Ria Maandag 29 Februari 2016 at 7:15 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Nou… een fraaie zonsondergang is nooit weg!

Thérèse, (URL) - 29-02-’16 23:09
Jan K. alias Afanja

Wat een heerlijke plek om aan het eind van de dag nog even wat uit te waaien en een paar foto’s van de zonsondergang boven zee te kunnen maken. Ga je er in dit opzicht straks op vooruit of juist niet?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-03-’16 00:17
Sjoerd

Nooit meer wat over gehoord, die Japanse oesters.

Sjoerd, (URL) - 01-03-’16 06:42
Haba

Nou ik vrees dat er vandaag niet zo’n mooie zonsondergang zal zijn. Vanochtend nog wel prachtig rood/oranje bij de zonsopkomst. Maar nu is het hier al regenachtig dus zulke mooie foto’s zullen het niet worden.
Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Haba, (URL) - 01-03-’16 12:12
John

Het was gister iig beter dan vandaag. Vandaag al 3 keer echt nat geregend en straks nog een keer. :)

John, (URL) - 01-03-’16 17:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.