Uitgeraasd

Voor mooi was ik eigenlijk net een paar minuten te laat op het strand. Ik had nu geen goede plek om alle paarden vanaf de voorkant in beeld te krijgen vanaf het begin.

Maar ach, er worden tegenwoordig zoveel foto's en filmpjes gemaakt, dat ik me niet meer zo geroepen voel me er vol overgave in te storten, dat was tien jaar geleden nog wel anders, dan voelde ik me een soort razende reporter ook bij andere feestelijke gebeurtenissen. Dat is nu niet meer nodig.

Het is trouwens, nu ik het even nakijk, ook tien jaar geleden dat de Straô werd afgelast vanwege het verongelukte meisje van van Dongen.

Volgende week is Scharendijke aan de beurt, daarna nog Serooskerke en dan is het weer afgelopen met de pret.

Het had best nog flink gevroren afgelopen nacht, maar vandaag was het heerlijk voorjaarsachtig. Lekker om te wandelen. Joop stapte in de auto en reed nog een keer naar de duivenbeurs in Houten, gewoon voor de gezelligheid.

Ria Zaterdag 05 Maart 2016 at 4:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

Margo Knegjes

Het was prachtig weer! En de bovenste foto is ook prachtig, met die wolken. Fijn he dat je geen razende reporter meer hoeft te zijn, kun je lekker alleen dat fotograferen wat je zelf interessant of mooi vindt.
Je hebt luis! :-(

Margo Knegjes, (URL) - 05-03-’16 19:02
Sjoerd

Ik vraag me af of jullie de Spit ook nog hebben, gaat die mee dan…

Sjoerd, (URL) - 05-03-’16 19:32
Renesmurf

Het is toch een leuk filmpje geworden, een waardige indruk.
En zo vliegt de tijd!

Renesmurf, (URL) - 05-03-’16 20:17
ria

Dat zijn zandkorreltjes Margo :-D

Ja hoor Sjoerd de Spit houdt zijn winterslaap in de garage en die mag op Zonnemaire fijn veel gaan rijden en als hij niet rijdt mag hij in de garage die we daar ook hebben, verwarmd en al ;-)

ria, (URL) - 06-03-’16 11:01
Irene

De overzichtsfoto vind ik juist heel mooi.

Irene, (URL) - 06-03-’16 11:40
Margo

Zandkorreltjes met pootjes?

Margo, (URL) - 06-03-’16 19:40
ria

Oh die! Lol! Zou best kunnen dan ja :-)

ria, (URL) - 06-03-’16 19:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.