Wassen en plassen

We gingen naar Ikea om de keuken uit te zoeken en dat luistert nu eenmaal allemaal heel nauw. Dit is de plek waar hij moet komen, dat is niet groot maar het past er echt allemaal in , koelen, koken, bakken en afwassen!

Lekker simpel, net zoiets al ik nu heb, zelfs de greepjes. Natuurlijk is het allemaal wat lichter, maar zelfs dat merk ik nu nog niet. Het rolt en sluit lekker en de kleur wordt hoogglans wit met een zwart kunststof blad, want zelfs als je een stenen blad neemt kan je er nog geen pan op zetten of je moet voor natuursteen gaan maar dat hebben ze daar niet, roestvrijstaal ook niet, dus kozen we gewoon voor kunststof, want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Ik heb van Ina al een mooie pannenonderzetter gekregen, dus dat komt wel goed hoor.

We doen voorlopig alleen het hoognodige. Er moet iets op de vloeren overal, er moet een keuken in en we moeten kunnen wassen en plassen. Verder zien we het wel. Oh ja en muurverf natuurlijk, dat hebben we ook al. Ik weet denk ik al wat ik met Pasen ga doen.

Verder kwamen we erachter dat de voortuin toch behoorlijk kleiner lijkt te zijn. Daar links op de hoek staat een paal net buiten de foto en rechts tot de hoek bij de regenpijp van de buren, dat is het. Dus... bestraten met plantenbakken of toch grond, we twijfelen. Ik denk het eerste eigenlijk. Die rode buis is drainage.

Ria Dinsdag 22 Maart 2016 at 7:18 pm | | Standaard

dertien reacties

Thérèse

Goed hoor, jullie zijn voortvarend bezig. Een mooie neutrale keuken is het geworden. En ach, een kleine tuin… het zal even wennen zijn, maar misschien ben je straks wel blij met al die vrije tijd opeens.

Thérèse, (URL) - 22-03-’16 20:16
ria

Ik zal niet weten wat me overkomt Therese, dat weet ik echt nu al hoor, misschien ga ik wel een kookcursus volgen ;-)

ria, (URL) - 22-03-’16 20:38
aargh

Als je daar regelmatig binnen aan het klussen bent dan krijg je vast ook wel ideeën over hoe je het buiten wil hebben. Bakken zijn er in alle soorten en maten, daar kun je leuke dingen mee doen.

aargh, (URL) - 22-03-’16 20:46
ria

Ja, dat denk ik ook Aargh. Ik denk ook dat het frisser is.

ria, (URL) - 22-03-’16 20:50
Ina

Je zult zien de tijd vult zich vanzelf.

Ina, - 22-03-’16 21:47
Renesmurf

Ja, maak het maar gemakkelijk, maar hou het wel lekker groen.

Renesmurf, (URL) - 22-03-’16 22:54
Sjoerd

Als het maar geen betonnen tuin wordt.

Sjoerd, (URL) - 22-03-’16 23:58
ria

Vast Sjoerd..

ria, (URL) - 23-03-’16 00:10
John

Lijkt me toch erg leuk opnieuw beginnen ergens. Druk, maar leuk.

John, (URL) - 23-03-’16 08:48
ria

Dat is het ook John ☺

ria, (URL) - 23-03-’16 08:52
Jan K. alias Afanja

Laten we het eens optimistisch benaderen: wat zul jij een tijd overhouden om prachtige wandelingen te maken als alles straks klaar is en in de verf zit, want dat tuinhonderhiud stelt niet zoveel meer voor straks … :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-03-’16 10:22
Jeanne

Leuk te lezen, hoe lekker jullie bezig zijn. Ik heb het indertijd als heel leuk ervaren om helemaal opnieuw te beginnen met een huis. Als je het maar lekker ontspannen doet!

Jeanne, (URL) - 23-03-’16 16:44
ria

Ik krijg ook steeds meer het gevoel dat we het eerder hadden moeten doen Jeanne.

ria, (URL) - 23-03-’16 17:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.