Rustig aan

Vandaag de laatste dingen uitgezocht, tenminste zo goed als. Stenen voor de voortuin, want meer wordt het voorlopig niet, later allicht plantenbakken daarop, maar dat is nu niet noodzakelijk. En we reden naar de Kwantum in Goes voor vinyl voor boven.

Als alles is geïnstalleerd en gelegd kunnen we er gaan wonen, maar dat duurt al met al nog wel een paar maanden. Ik hoop zo rond mijn verjaardag half juli. We nemen alleen mee wat we daar nodig/willen hebben, de rest blijft hier, we zien wel of dat ook nog een plekje krijgt en anders gaat het bij verkoop van het huis naar de stort.

Het zou fijn zijn als voor de winter alles achter de rug is. Op deze manier kost verhuizen echt een jaar van je leven. Het is natuurlijk wel zo dat we het zo ook lekker op het gemak kunnen doen, we hebben toch anders niets te doen...

Ria Dinsdag 05 April 2016 at 6:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negen reacties

Thérèse

Ga dan nu maar een beetje van het weer genieten als het tenminste mooi wordt. Bijvoorbeeld niet iedere dag wat doen, maar of jullie dat kunnen, nijvere bijtjes als jullie zijn?

Thérèse, (URL) - 05-04-’16 19:27
ria

Ik geniet elke dag hoor Therese en ik wandel en drink een wijntje, alles gaat gewoon door, alleen er is iets extra :-)

ria, (URL) - 05-04-’16 19:32
Margo

Ik ben een keer midden in de winter in twee dagen verhuisd. In de sneeuw. Een bedrijf pakte alles in en dat was wel hilarisch want een vaas werd met bloemen en water en al ingepakt. Zoals jullie het doen is prima. Je raakt niet overspannen en je kunt langzaam wennen aan de nieuwe situatie. Een fluwelen verhuizing.

Margo, (URL) - 05-04-’16 21:06
Irene

Moet je de oude tuin niet onderhouden tot het huis verkocht is? Dat lijkt mij een hele klus.

Irene, (URL) - 05-04-’16 22:25
Renesmurf

En zoiets moet je ook erg goed doen, met alles wat er bij hoort.

Renesmurf, (URL) - 05-04-’16 22:52
Sjoerd

Mijn zorgen zouden ook bij het oude huis zijn. Dat moet je onderhouden om het verkocht te krijgen…

Sjoerd, (URL) - 06-04-’16 06:57
ria

Ja irene en sjoerd ik ben ook druk in mijn oude tuin aan het werk. Veel onkruid wieden vooral, maar ja dat is niet zo le u k om te vertellen, het gebeurt wel hoor. De geverfde stammetjes zijn ook omgezaagd en staan inmiddels bij de verhuistuin. Straks weer verder.

ria, (URL) - 06-04-’16 07:43
John

Zo is het idd wel beter verhuizen dan onder tijdsdruk. Het komt vast goed met de verkoop.

John, (URL) - 06-04-’16 09:25
Jan K. alias Afanja

Te snel moeten verhuizen is niet goed, maar om te lang tussen twee woningen in te zweven, terwijl je bij geen van beide echt op je plek bent, lijkt me ook maar niks. Hopelijk lukt het jullie om al doende een goede middenweg te vinden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-04-’16 10:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.