Historisch

We waren niet zoveel van plan vandaag, een beetje opruimen hier en daar en kijken of we wat kleinigheidjes konden doen. We waren nog maar net binnen toen de muziek voorbij liep om een rondje rond het dorp te doen met de versierde fietsen..? 

Even later liepen wij ook een rondje rond het dorp en aten een pannenkoek in de feesttent. Maatje had er waarschijnlijk een schepje moed bij in gebakken, want toen we weer 'thuis' waren raapten we die bij elkaar en witten het laatste stukje in de keuken. Het zal nooit onze hobby worden, wat zeg ik... we doen het nooit meer waarschijnlijk.

Vanmiddag terug in Scharendijke deden we daar ook een rondje rond het dorp, de feestelijkheden waren verhuisd naar de Putmeet, lekker binnen  en ik denk ook lekker druk, ik heb niet binnen gekeken en Joop was zo terug.

 

De Dorpsstraat was uitgestorven, geen auto te bekennen! Historische foto's! 

Zo zal het niet lang meer zijn nadat de PLUS is verhuisd.

We wachten de ontwikkelingen af.

Natuurlijk gaan we nog wel eens kijken als we in Zonnemaire wonen.

Maar de winkels zullen na 1 juni leeg zijn.

 

De eet- en drink gelegenheden blijven natuurlijk.

Ria Woensdag 27 April 2016 at 6:26 pm | | Standaard

drie reacties

Thérèse

Jeetje wat een lege boel daar in Scharendijke. Het zijn vast historische foto’s, goed bewaren, Ria! Zelfs geen auto’s, behalve op die 1e foto. Groetjes!

Thérèse, (URL) - 27-04-’16 20:09
Sjoerd

Jammer voor de oudere bewoners dat die winkels allemaal verdwijnen. Mensen zonder auto moet toch maar kijken hoe ze alles in huis krijgen.

Sjoerd, (URL) - 27-04-’16 20:50
Renesmurf

Ja, we zullen zien wat de toekomst brengt. Zo gaan die dingen. Ik kan, bewust, niks ontlopen, daar waar ik woon. En jij wel, en zal dat volgend jaar vast en zeker doen.

Renesmurf, (URL) - 27-04-’16 21:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.