Droog en fris

Ijzige madeliefjes in het witte gras vanmorgen. 

Ik schilderde nog wat latten hier en deed de bank in de was zodat die schoon en fris klaar staat voor de verhuizing, want een nieuwe zit er voorlopig niet in, verhuizen is al duur genoeg.

Joop was op Zonnemaire bezig met de laatste dingen in de keuken samen met de mannen van de aannemer die een gat maakten voor de afvoer van de afzuigkap en twee koofjes die ik ook weer mag schilderen.

We hebben vanmiddag in elk geval weer eens een heerlijke wandeling gemaakt. Ik had voor de gelegenheid mijn regenpak aangedaan, dus het bleef lekker droog.

Kan iemand zien wat er nu weer opkomt in de tuin, met een dikke steel, het ziet er erg onkruidachtig uit maar ik heb geen idee wat het is.

Ria Donderdag 28 April 2016 at 7:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

vijf reacties

Thérèse

Geen idee wat het is, Ria. Nou… misschien margrieten… Arme ijzige madeliefjes! Was het vanmiddag mooi weer bij jullie? Hier scheen af en toe héél even de zon om meteen weer in regen regen en regen over te gaan. Ik heb dus maar niet gewandeld.

Thérèse, (URL) - 28-04-’16 20:03
Renesmurf

Ha, wie het weet mag het zeggen. Natte en koude bedoening deze dagen, brrr. Hier was nachtvorst.

Renesmurf, (URL) - 28-04-’16 23:48
Sjoerd

Het wordt vanaf nu iedere dag wat warmer… Hoop ik.

Sjoerd, (URL) - 29-04-’16 08:11
Wieneke

Het lijkt mij iets margrieterigs.

Wieneke, (URL) - 29-04-’16 09:48
Jan K. alias Afanja

Ik krijg het bij het zien van die ijzige madeliefjes al koud. Ik ben intussen wel klaar met het uitgestelde winterweer … nog even dan is het zomer, en dan heb ik nog steeds niet even lekker op het terras kunnen zitten …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-04-’16 10:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.