Gek genoeg

We hadden een rustdag geloof ik, niet dat we niets deden, maar wel relaxed net als altijd eigenlijk. 

Joop deed een rondje met de spuit (nee niet de Spit) ik heb maar niet teveel gekeken. De randjes van het gazon, de oprit en het terras, zodat het voorlopig wat schoner blijft en hij reed er ook nog even mee naar Zonnemaire, want daar schieten ook de bomen de grond uit en eentje vind ik wel genoeg voorlopig. 

Eind van de middag deden we nog even wat aan ons inburgeringsgebeuren op Zonnemaire en zaten lekker in de zon op het terras bij de Smisse. Erg gezellig, lekker wijntje, leuke mensen.

Zo kwamen we ook het personeel van deze poezen tegen, een week of twee geleden maakte ik deze foto.

Het is maar wie je het eerst ontmoet, de baas of de hond, of de kat of zijn personeel. Dieren brengen vaak ook mensen bij elkaar.

En ook Zonnemaire heeft zijn gek, of hij wil er voor doorgaan, of hij vindt het gewoon leuk om een beetje gek te doen, dat laatste denk ik eigenlijk. Hij woont in het huisje van mijn kopfoto, een paradijsje, hoewel ik niet graag meer zou ruilen.

Ria Zondag 01 Mei 2016 at 7:17 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ja, kennelijk vindt hij het leuk! Hopen we dan maar.

Renesmurf, (URL) - 01-05-’16 20:43
Sjoerd

Die koen ze nog wel eens tegen. Of hij zichzelf…

Sjoerd, (URL) - 01-05-’16 21:03
Anita

Leuk geschreven verhaal Ria, dat er nog maar vele mogen volgen. Alvast hartelijk welkom op Zonnemaire. Ik hoop dat jullie daar een fijne tijd tegemoet gaan. We gaan elkaar vast vaker tegenkomen op een of ander terras!

Anita, - 02-05-’16 11:53
Jan K. alias Afanja

Spuiten …? Foei!
Af een toe een keteltje met heet water er overheen, dat doet wonderen zonder dat bijen en andere insecten er overlast van ondervonden!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-05-’16 12:50
tineke

Hij denkt lekker stoer te doen die gek,totdat er straks iets gebeurd!

tineke, - 02-05-’16 13:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.