Hubbeltjes

Joop moest al vroeg op Zonnemaire zijn want de tegelzetters zouden weer komen voor de tegels boven het aanrecht, die zitten er nu op, maar we hebben nog wat bijbesteld voor om de bocht. Ik weet het nog niet, nog geen foto in elk geval, eerst de cementsluier ervanaf morgen. 

Ondertussen ging ik met de bus naar Zierikzee deed een boodschap of wat en liep via Schuddebeurs 'naar huis'. Lekker wandelweer en prachtige voorjaarskleuren overal. 

Tussen 13.00 en 17.00 zou de vloerbedekkingslegger komen, hij was er om 15.00u. Hij liep niet over van enthousiasme en zag hubbeltjes op de overloop en een scheurtje, en nog een paar andere hubbeltjes, nee dat werd niets, zo kon hij het zeil niet leggen, dan kregen we geen garantie. Hopend dat we af zouden haken denken we nu. 

Maar dat deden we maar niet, wij vonden die hubbeltjes wel meevallen, hadden naar ons idee alles erg glad gemaakt  en namen het risico maar, wat is garantie nog tegenwoordig en dan op zeil van de Kwamtum. We zijn maar met z'n tweetjes en zoveel wordt daar niet gelopen.

Dus anderhalf uur later lag gewoon de hele bovenverdieping belegd en netjes en hij was vriendelijk, en het zou wel meevallen met die hubbels. 

Ondertussen haalden wij de berschermingsdingen van de trap, dus die ziet er nu ook normaal uit, wel verkleurd na drie jaar plakband, maar dat kleurt wel bij hopen we.

Ria Dinsdag 03 Mei 2016 at 7:01 pm | | Standaard

zes reacties

Thérèse

Heeft het huis drie jaar leeggestaan? Misschien heb je het wel geschreven, maar dat ik niet goed opgelet heb.
Mooie wandeling heb je gemaakt. En het huis vordert gestaag, mooi zo!

Thérèse, (URL) - 03-05-’16 20:06
ria

Ja zoiets, ik weet het niet precies maar een paar jaar dus wel. Het stond gewoon op ons te wachten ;-)

ria, (URL) - 03-05-’16 20:09
Sjoerd

Ik ben benieuwd hoe het er straks allemaal uitziet.

Sjoerd, (URL) - 03-05-’16 20:21
aargh

Dat daar niet standaard een machine voor mee komt, om bubbeltjes weg te schuren. Bubbeltjes zijn alom aanwezig op de moderne vloeren.
Je hebt wel het voordeel dat de vloer absoluut droog is, na drie jaar leegstand. Geen narigheid te verwachten op dat vlak.

aargh, (URL) - 03-05-’16 22:05
Renesmurf

Nou ja, een beetje vakman moet dat toch aankunnen en goed maken lijkt me.
Maar goed, het zal vast wel loslopen, hopen we dan maar.

Renesmurf, (URL) - 03-05-’16 22:26
Jan K. alias Afanja

Over een cementsluier wil ik het niet hebben nu het allemaal net zo mooi groen wordt buiten, dat laat je met de bovenstaande foto’s ook mooi zien. Hier in het noorden was het in de wind nog knap fris vandaag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-05-’16 00:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.