Op de toekomst

Wij hebben er nog nooit een gehad, want vroeger was zoiets onderdeel van het huis. De doorzonwoningen van de jaren zeventig hadden een kastenwand tussen twee slaapkamers in, twee kasten aan de ene en twee aan de andere kant, erg handig.

In ons eerste Scharendijkse huis ook zoiets, maar die vermaakten we en hadden we schuifdeuren met bruin bloemetjes behang. in plaats van de originele die bij de Deense woningen hoorden,  En hier hebben we ook een kast die bij het huis hoort, een inloopkast, die kan ook niet mee.

Dus vanmorgen kochten wij een heuse garderobekast, een mens is nooit te oud voor nieuwigheden. Niet dat we zoveel kleren hebben maar je moet ze toch ergens laten en Joop houdt niet van rommelige toestanden, het moet wel overzichtelijk blijven. Volgende week geleverd uit het centrale magazijn, al ze het zouden bezorgen kwam er nog eens €45 bij, daarvoor kunnen we zelf wel even naar Zierikzee rijden. Die bezorgkosten rijzen ook de pan uit tegenwoordig. 

Joop knutselde een afdakje in elkaar, daar moeten nu alleen de platen nog op die uit den Bosch moeten komen en voor €45 kun je die dan ook best even gaan halen.

Ik deed geloof ik niet zoveel bijzonders. Ik verhuisde een setje wijnglazen, een kurkentrekker en natuurlijk een paar bijbehorende flesjes en ook de eerste plantjes voor binnen gingen mee.

En ik wandelde een rondje en verleende hand en spandiensten bij Joop.

En vanmiddag proostten we samen met die Ouwerkerkers op ons nieuwe huis, opdat we er nog maar lang van mogen genieten zo, met z'n allen, in goeie gezondheid!

Ria Vrijdag 06 Mei 2016 at 7:10 pm | | Standaard

acht reacties

aargh

Proost! Dat er nog maar vele genoeglijke momentjes zullen volgen met deze glazen.

aargh, (URL) - 06-05-’16 20:43
Sjoerd

Daar drinken we er ene op…

Sjoerd, (URL) - 06-05-’16 21:04
Tineke

Ik zeg Proost!

Tineke, - 06-05-’16 21:43
Thérèse

Ja, Joop en Ria, op jullie goede toekomst! En een beetje op de kast!

Thérèse, (URL) - 06-05-’16 22:18
Jan K. alias Afanja

Proost! Ik neem er ook eentje. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-05-’16 23:02
Margo

Op een mooie toekomt en veel plezier in jullie nieuwe huis en durp! Proost!

Margo, (URL) - 06-05-’16 23:14
joke

Proost op jullie huis!!Ziet er heel goed uit en die vloer in de kamer nu met eigen ogen gezien…Prachtig!!!!

joke, - 06-05-’16 23:20
Hanscke

Ik proost ook op jullie nieuwe episode. Het gaat helemaal goed komen.

Hanscke, (URL) - 07-05-’16 20:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.