Witgoed

Vandaag verhuisden we het witgoed. Een droger en een klein diepvriesje krijg ik nog wel omhoog, maar de wasmachine was me iets teveel van het goede. Gelukkig was er hier wat extra kracht aanwezig en bij het uitladen in Zonnemaire ook, dus de vuile was gaat vanaf nu ook mee richting Zonnemaire.

Het wordt erg verwarrend nu. Ik kookte vanavond nog hier, maar ja eigenlijk is alles al daar behalve de pannen en de kruiden. De tegeltjes zijn er nog teeds niet, dat moet nog wel gebeuren, nog een keer cement.

Morgen komt er niet veel van grote stukken, dan hebben we andere dingen te doen en de rommel uit de garage (zonnemaire) moet ook eerst weer eens weg worden gebracht.

Joop maakte het afdakje klaar vandaag, dat was nog een hele klus en ik snap ook eigenlijk niet zo goed waarom dat nu zo snel moest, ik kan goed leven zonder afdakje, maar het is klaar nu. Wat we eronder gaan zetten is nog een verrassing. Ik ben ook helemaal vergeten een foto te maken maar die komt vast nog. 

De plaatjes van de polder zijn toch veel leuker. Mijn nieuwe buitentuin bloeit prachtig wit met af en toe wat geel.

Ria Maandag 16 Mei 2016 at 7:23 pm | | Standaard

vier reacties

Thérèse

Ik ben toch wel benieuwd naar een afbeelding van het afdakje. En de tegeltjes moeten ook gauw komen, want anders kan je daar niet gaan koken, lijkt mij.
Een raar gevoel nu denk ik, zo steeds meer in twee huizen bezig te zijn

Thérèse, (URL) - 16-05-’16 20:38
Renesmurf

Ja, doe rustig aan lijkt me. Alles op zijn tijd en in de juiste volgorde.

Renesmurf, (URL) - 16-05-’16 20:59
Sjoerd

Het wordt voor ons ook steeds verwarder…

Sjoerd, (URL) - 16-05-’16 22:26
Jan K. alias Afanja

Ik laat die verhuizingswerkzaamheden en alles wat daarmee annex is hier vandaag maar even langs me heen gaan om ten volle te genieten van de mooie beelden van het nu zo kleurrijke polderland.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-05-’16 15:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.