Behelpen

Donderdag neergezet en nu al 'omgevallen', zonde van de pot vooral want dat was best een mooie.

Je probeert de boel wat op te leuken en te waarschuwen voor een flinke punt die er anders nooit was, maar voorlopig leg ik me dan maar neer bij de ook hier heersende baldadigheid, jammer...

We gingen nog maar eens naar Ikea vandaag, wel met een heenreis van ongeveer 2x zo lang want er waren wegwerkzaamheden, we waren vergeten de route te checken, dat moet echt tegenwoordig hoor.

We hebben nu een staande kapstok, want dat was toch wel erg onhandig zonder, alleen mag ik mijn schoenen er niet onder zetten van Joop, dat vind hij niet staan. Hij moffelt ze onder zijn bureau, dat heb ik nu ook gedaan, maar ja daar zet je ook niet een paar of drie vier... daar moeten we dus ook nog wat op verzinnen.

Verder wat lampen want boven was er, op dat van de lantaarnpaal na, helemaal nog geen licht.

Mijn pc werkt ook nog niet goed er is een netwerk en daar is hij niet geschikt voor, wel een kaart gekocht (5 euro in de aanbieding, niemand koopt nog zo'n ding), maar dat helpt ook niet, één puntje ontvangst dat schiet niet op. Ik behelp me dus met de oude laptop van Joop die het wel doet, maar daarop kan ik niets met mijn foto's en die is zo leeg Komende week vakantiegeld... toch?

Ria Zondag 22 Mei 2016 at 5:34 pm | | Standaard

tien reacties

Margo

Doet je tablet het ook niet goed? Anders kun je je daarmee behelpen misschien? Een vierkante houten plantenbak met een hoop stenen onderin, die schoppen ze niet zo snel om. Ja daar heb je nu mee te maken, hooelijk blijft het hierbij.
Dat van die schoenen probeer ik ook nog steeds, maar per saldo staan hier regelmatig tig paar schoenen in de gang, terwijl de meterkast ook vol staat.

Margo, (URL) - 22-05-’16 19:08
ria

die onschopbare plantenbak komt er wel, maar dat duurt nog even, hopelijk laten ze dan wel de planten met rust.

ria, (URL) - 22-05-’16 19:11
Sjoerd

Jammer van die plantenbak, dat hoef ik hier ook niet neer te zetten. Aan de overzijde hebben ze een vandaal bestendige plantenbak, maar daar werden eerst de planten uitgetrokken. Nu staan daar wat grotere planten in die in het wortelgestel verankert zijn met betondraad.

Sjoerd, (URL) - 22-05-’16 20:53
tineke

Ik had voor jaren terug voor de ramen bakken met bloemen staan die namen ze gewoon mee.
Je kunt tegenwoordig niets meer onbewaakt buiten zetten.

tineke, - 22-05-’16 21:52
hanscke

Geeft altijd een vervelend gevoel als je spullen vernield worden.

Hoera, ik heb vanaf het begin verboden schoenen in de hal te plaatsen. Gelukkig heeft hij niet zo veel schoenen, daarentegen ik wel, maar die staan op de slapkamer.

hanscke, (URL) - 22-05-’16 22:23
Renesmurf

Ik denk dat het de wind was of een dier. Zo denk ik. En de route checken doe ik ook nooit. Alles vindt zijn plek wel, wordt vervolgd dus.

Renesmurf, (URL) - 22-05-’16 22:26
ria

Maar Hanscke daar zijn gangen toch voor… voor jassen en schoenen

ria, (URL) - 22-05-’16 22:32
Hanneke

Hier staan wat schoenen in de meterkast, en de rest staat boven.

Hanneke, - 22-05-’16 23:24
Irene

Gelukkig maar dat Ikea ook schoenenrekken heeft, anders zouden wij niet zo’n keurige rij modderlaarzen in de garage hebben ;-)

Irene, (URL) - 23-05-’16 09:36
Jan K. alias Afanja

Echt balen, dat soort onverbeterlijke vandalen! :-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-05-’16 11:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.