Onstuimig

Er werden twee hele grote erg zware dozen bezorgd vanmorgen, eindelijk de douchewand, fijn! Hoe het spul boven te krijgen was weer een ander verhaal. De brede doos pakten we uit, een groot stuk loeizwaar glas. De smallere doos zou zo gaan, we deden er een band omheen, Joop trok en ik duwde, zo kregen we hem boven maar die zijwand ging niet lukken zo.

Gelukkig kwamen er twee grote sterke mannen vanmiddag om het laatste stukje in de keuken te tegelen en zij wilden wel even helpen het gevaarte boven te krijgen, dat lukte zonder brokken.

Ik mocht ook niet koken van de mannen, zo dicht bij het pas getegelde stuk, heel vervelend natuurlijk, maar gelukkig was er een aanschuifmaaltijd bij de Ouwe Smisse. Een volle zaak en lange gedekte tafels, met verrassende tafelgenoten. Erg gezellig en voor herhaling vatbaar.

Vanmorgen nog een boel opgeruimd uit de garage en op zolder gezet, want gelukkig hebben we ook nog een zolder waar wat dingen op kunnen, zoals de kerstspullen, kampeerspullen van Joop enzo en de dingen waar we echt nog geen afstand van kunnen doen.

Ria Maandag 30 Mei 2016 at 8:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

aargh

Ja een zolder is fijn, dat maakt een hoop verschil! Twee van die mannen trouwens ook ;-)

aargh, (URL) - 30-05-’16 21:10
Renesmurf

Ja, dat komt helemaal goed. Soms heb je een beetje geluk nodig, en gezelligheid is altijd fijn.

Renesmurf, (URL) - 30-05-’16 22:07
Sjoerd

Gooi die rommel toch weg, Joop wordt te oud om te gaan kamperen…

Sjoerd, (URL) - 30-05-’16 22:40
Wieneke

Niet mogen koken hahaha….. Maar nu weet je wel meteen hoe leuk zo’n aanschuifmaaltijd is. Wij doen het ook wel eens in een eetcafé. Hartstikke leuk én lekker.

Wieneke, (URL) - 31-05-’16 09:31
Jan K. alias Afanja

Langzaam, maar zeker zal na deze onstuimige tijd ook bij jullie de rust weer terugkeren. Houd moed! :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-05-’16 16:55
hanscke

De keuken ziet er gezellig uit.

hanscke, (URL) - 31-05-’16 23:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.