Knusse kunst

De kunstschouw is er weer, ik kan niet linken want ze hebben een virus blijkbaar.

Mir en ik gingen eens een kijkje nemen hier en daar en begonnen in Brouwershaven in de grote kerk. Daar is niet de kunstschouw maar wel een tentoonstelling, o.a. van Arie Roon.

De kerk op zich is natuurlijk al prachtig, vandaag was het de eerste keer dat ik hem van binnen zag. Schandalig natuurlijk, maar ja, ik ben nu eenmaal niet zo van de kerken en heb er ook totaal geen verstand van, maar bij deze kregen we allebei een soort 'omgekeerde hoogtevrees' zoals Miriam het noemde.

Daarna naar het leuke 'zwevende' bankje in Noordwelle, dat ook op de omslag van het boekje staat. Iedereen ging er ook op zitten om een foto te maken, wij ook dus.

Na Noordwelle nog even naar Burgh en toen hadden we voor vandaag wel weer genoeg gehad.

Die laatste twee dingen inspireren mij dan weer wel en krijg ik zin om ook zoiets te doen, niet dat ik dat zo mooi kan, maar moeilijk moet het ook niet zijn, een pot stokken met iets leuks eromheen. Achja....

Eenmaal weer thuis nog even naar de Smisse waar Joop al gezellig op het terras zat, even een wijntje met toeters op de achtergrond.

Ria Zondag 12 Juni 2016 at 6:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Thérèse

ha gezellig Ria, jullie zo met z’n tweetjes wat aan rommelen en rondkijken. ik ben ook niet zo van de kerken, maar hans wil die gebouwen ook altijd in.
ga maar lekker wat creatiefs doen.

Thérèse, (URL) - 12-06-’16 20:05
Renesmurf

Ja, ergens kijken waar je nog nooit geweest ben is altijd leuk natuurlijk. Of meestal dan. En het weer werkt ook fijn mee.

Renesmurf, (URL) - 12-06-’16 22:10
hanscke

Leuk om met z’n tweeën zoiets te ondernemen. Lekker samen wat rondkijken en tot je nemen wat je leuk vindt. Heerlijk ontspannen is zoiets. Ach en dan nog een gezellig wijntje, wat is het leven toch goed.

hanscke, (URL) - 12-06-’16 22:18
Margo

Ik ga graag in kerken kijken omdat het licht er (vaak) zo mooi naar binnen valt door die gebrandschilderde ramen. Die omgekeerde hoogtevrees is leuk bedacht, ik heb wel eens met mijn hoofd in mijn nek een foto gemaakt van het ‘plafond’ en dan heb ik het gevoel dat ik achterover ga vallen. Die gekleurde fröbels vind ik niks, dat kan jij inderdaad vast mooier! :-)

Margo, - 12-06-’16 22:25
Sjoerd

Als het maar gezellig is, toch…

Sjoerd, (URL) - 12-06-’16 22:53
Jan K. alias Afanja

De foto’s van het interieur van die kerk vind ik wel heel mooi met dat houten plafond, en ook verder was het zo te zien een mooi en gezellig rondje kunst en cultuur.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-06-’16 16:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.