Maandag de 13de

"Mam, wil je mijn laatste schilderij op mijn site zetten?"

Daar begon het eigenlijk mee.  Ojee, dacht ik, ik heb dat programma niet meer en Frontpage, waar ik de boel dan in klaar maak, zou dat ook nog ergens zijn? Niet dus. Joop deed zijn best, maar met Windows 10 is dat ook blijkbaar allemaal niet zo eenvoudig en het werd van kwaad tot erger.

Ergens halfverwege realiseerden we ons dat het allemaal nog wel op een oude laptop staat, maar toen was het kwaad al geschied. En er was ook nog iets met een Outlook mapje, bah! Een hoop gedoe zodoende op maandag de dertiende, waarbij we mijn nieuwe laptop maar weer terug gezet hebben naar de fabrieksinstellingen, met alle consequenties van dien.

Maar het werkt allemaal weer, er zijn weer plaatjes en we hebben gewandeld dat het een lieve lust was want daar was het ook weer voor.

Vannacht eens een roostertje open zetten op de slaapkamer voor wat frisse lucht en kijken of de haan niet op het bed springt morgenochtend.

Ria Maandag 13 Juni 2016 at 9:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Renesmurf

Ja, luxeproblemen zijn eigenlijk wel de lekkerste problemen, vooral als ze weer opgelost zijn.

Renesmurf, (URL) - 13-06-’16 23:31
Sjoerd

Het plaatsen kan toch niet zo moeilijk zijn…

Sjoerd, (URL) - 14-06-’16 06:41
Jan K. alias Afanja

Er was een tijd, dat je je kon verheugen op een nieuwe laptop of pc, omdat je er qua mogelijkheden en snelheid op vooruit ging. Tegenwoordig moet je maar afwachten hoe het uitpakt met een nieuw apparaat, want de vertrouwde software verdwijnt meer en meer naar mijn idee. :-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-06-’16 10:50
Tineke

Vervelend is dat en je hebt er zo’n gedoe mee!
Het mooie weer is hier al een paar dagen afgelopen niets als regenbuien.

Tineke, - 14-06-’16 11:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.