Met zonder

Zou hier dan 'eigen weg' op staan, of misschien wel 'verboden toegang voor onbevoegden', ik zie het niet hoor. Morgen eens aan de ander kant van de weg kijken, want daar moet dan ook iets staan natuurlijk. Ik loop er nu maar niet meer overheen.

Vanmiddag een ander rondje, zo goed als waterdicht aangekleed.

want zonder dat hoefde je zonder nat te worden niet naar buiten te gaan vandaag.

Joop belegde de ene kant van de zolder met restanten zeil, je kunt er dan wel niet rechtovereind staan, maar als de nood aan de man is kan er altijd geslapen worden.

Aan de andere kant ligt de 'rommel'.

Ik heb alleen nog maar door het gat gekeken, het is best hoog en als ik erop klim ben ik bang dat ik er niet meer af durf. Twee keer zo'n smak maken vind ik wel genoeg, daar wou ik het maar bij laten.

Ria Maandag 20 Juni 2016 at 4:22 pm | | Standaard

zeven reacties

Margo

Wij zijn van huis, in de Ooijpolder, bij Nijmegen. Het regent nu en de komende uren. Morgen hopen we te kunnen fietsen. Ik heb dat ook weleens gehad, liep ergens te wandelen en werd toen ineens aangesproken, was volgens hen ook eigen weg, maar zag niks geen bord. Zo’n toontje van Wat mot je hier?! Dan heb ik de neiging te doen alsof ik geen Nederlands versta en door te lopen. Op dat bordje heeft ooit wel wat gestaan, maar nu staat er niks. Neem een dikke viltstift mee en schrijf er op: vrij toegankelijk! ;-)

Margo, - 20-06-’16 17:52
Fien

Oortjeshekken, Margot?

Fien, - 20-06-’16 18:54
joke

Gewoon je eigen padje blijven bewandelen…!!

joke, - 20-06-’16 19:41
Thérèse

wat geheimzinnig die weg. toch wat onplezierig zo, lijkt mij.

Thérèse, (URL) - 20-06-’16 19:49
Renesmurf

Ja, als je er niks te zoeken hebt zoek er dan ook maar niks.
Ha, dat geldt voor zowel die weg als daarboven.

Renesmurf, (URL) - 20-06-’16 22:16
Jan K. alias Afanja

Dat is een tamelijk nietszeggend en weinig afschrikwekkend bordje. Met andere woorden: als je ruzie wilt om niks, dan kun je daar rustig nog eens langs wandelen … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-06-’16 12:04
Sjoerd

Als je staat op je privacy moet je het gewoon afzetten…

Sjoerd, (URL) - 21-06-’16 20:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.